VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 23 februari 2011

Onsdagstema # Ljuspunkt

Min absoluta Ljuspunkt är just nu beskedet som jag fått av min hudläkare. Han förklarade mig frisk från min hudcancer som jag stått på behandling för i snart 2 år. Men hur fotar man den ljuspunkten? Hur bildlägger man framtidstron? Jag tog Photoscape till hjälp. Tyckte att jag lyckades ganska bra.

8 kommentarer:

 1. Härligt med den bilden. Kramar o god morgon

  SvaraRadera
 2. Det var en fin ljuspunkt, jag undrar jag om det kan bli så grönt i år igen.....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Blir så glad för din skull!! Äntligen lite ro i själen, och jag tycker det är tjusigt med Garbolooken...man ske se lite hemlig ut!! Du kommer att likna en riktigt primadonna i sommar, stor solhatt och mörka glasögon.
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så skönt för dig att få det beskedet. Grattis! - Ja du hur fotar man den ljuspunkten - tycker att du lyckade rktigt bra med det. Vilken glädje för dig och din familj. Kramar till dig!!

  SvaraRadera
 5. så fint i ljuset...vad duktig du är...en ljusglimt har du fångat..starkt!!! NU vill vi ha sommar och sol..-..Glad för var dag är en gåva..kram

  SvaraRadera
 6. BS Det kan vara nog så jobbigt att vara påhittig varje dag i en vecka. Klart man vill barnbarnen ska tycka det är skoj, man vill ju de ska komma tillbaka hyfsat snart.

  Åhhh, vad glad jag blir för din skull !!!!! Vad säger man ........ inte grattis väl ???? Helt fantastiskt JIPPIE säger jag med !!!! Jag är inte och har aldrig varit någon som pressat i solen, har ljus hy , lite rödlätta pigment, så man får passa sig. Alltid smörja sig, annars ser jag helt kokt ut, knallröd, det tar ett bra tag innan jag får nån ljusbrun färg. Ofta känner jag att det blir för hett om jag försöker ligga i solen.
  Färre läsare märks på sidvisningarna och visst har det gått ner en massa, vet inte varför. När jag inte känner för det skriver jag inget. Men jag svarar alltid på kommentarerna förr eller lite senare. Är överlycklig över min laptop och tacksam för att yngsta dotra köpte den till mig.
  Det brukar väl vara mycket snö i värmlandsskogarna ? Inte mycket att yvas över nu. Men snart är det förhoppningsvis vår, även om man har svårt att tro det.

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Det gjorde du absolut. Och Grattis Agneta till beskedet! Det måste kännas underbart!

  SvaraRadera
 8. Så underbart verkligen en ljuspunkt att få höra också och bilden blev hellyckad :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...