VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 12 februari 2011

Heja Göteborg # Schlagerfestival

Mobilinlägg

Ja, här sitter jag nu med ett öppet sinne o tittar på delfinalen i melodifestivalen. Jag gillar egentligen ingen av varken artister eller låtar denna gång. Men har bestämt mig för att ge dem alla en chans till hos mig. (Jag har ju lyssnat på webben tidigare) Det kan ju tänkas att jag ändrar uppfattning allt eftersom kvällen lider. Jag har ju mina "favvo" i delfinal 4 som går av stapeln i Malmö. (MELODY CLUB.) Oop!... nu måste jag lyssna, nu kommer Babsan:-).:-)

3 kommentarer:

 1. Hörde att det var sämre idag än förra lördagen. Kram

  SvaraRadera
 2. Nä... inte var Babsan något bra. Många låtar som jag inte tycker platsar alls i denna tävling. Sanna var väl den enda som föll mig i smaken.Men inget annorlunda utan låter mest som alla de andra bidarg vi skickat iväg.Ska det var så svårt attfå till det?
  Jaha nu har jag kommenterat mig själv. *skratt*

  SvaraRadera
 3. Gillar inte Melodifestivalen alls, medan jag satt och skrev igår så kollade maken på det. Slängde ett getöga ibland, säger bara uuuusch !

  BS Tack så hjärtligt !

  Tar åt mig allt, utom det där " drick minst 2 l vatten/dag", för dricker man för mycket spolar man ut nödvändiga salter och mineraler ur kroppen och maten innehåller vätska med. Det är av en anledning man känner törst. Dessutom ska jag vara återhållsam med den druckna vätskan eftersom jag har kort tarm och med fett och fibrer med , men jag ska nog komma på ett läge som passar mig i detta.
  * Snyft* inte kan jag motionera heller pga värken, men jag kan äta så små portioner att jag förbränner dom. Det får bli mitt alternativ i ett taskigt läge.

  Hahaha, jaa du, jag har alltid tyckt att det är bra mycket enklare att råda andra än att följa det själv.

  Ha en skön söndag !

  Kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...