VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 10 februari 2011

Ser det ut så här hemma hos dig?

Eftersom det snöat och blåst hela dagen har jag inte varit utanför ytterdörren. Däremot har jag varit innanför våra garderobsdörrar och röjt. Detta arbete har jag dragit på hur länge som helst, men nu så blev det faktiskt av.

Oj, oj vad man samlar på sig. Eftersom jag tillhör dem som jojobantar så finns i min garderob kläder i minst tre olika stolekar. Inga skitkläder för de hinner oftast inte bli slitna förän jag "växer" ur dem och därför har de fått stanna kvar där inne i skåpen till nästa gång fläsket "krymt". Att slänga bort helt funktionsdugliga och snygga kläder det svider i hjärtat så därför har det bildats högar på garderobsgolven av för små klädesplagg. Trångt mellan galgarna också för den delen. Till slut ser man inte "skogen för alla träd" Ja så har det varit en lång tid här hemma hos mig.

Jag bestämde mig för att skära hårt denna gång inget fjant om att spara den och den pga nostalgiska skäl eller tron på att det ska passa till sommaren. Nej, nu har jag insett att jag aldrig kommer att kunna/vilja ha dessa plagg som jag så flitigt har sparat under åren.
Det första skälet är att jag aldrig kommer att bli så smal någonsin igen. Det andra är att OM så skulle bli kommer de att vara helt ute ur modesvängen när den dagen kommer. Måhända kult.

Kan tillägga att jag gjorde samma sak i mannens garderob, där var läget detsamma som i mina. Jo då, visst fick han kika vad som jag skulle kasseras. Inte instämnde han i allt, men efter att ha provat och konstaterat att inte han längre var någon modellgud så gick hans kläder samma väg som mina.
Det blev en hel del som försvann. Tre stora plastsäckar fulla som imorgon ska levereras till Biståndsenheten.

Visst blev det snyggt i vår "Walk in Closet". Nej, jag bara skämta inte har vi någon sådan. Men skulle VÄLDIGT gärna vilja ha. Fast jag är ganska nöjd ändå för nu finns det plats i de befintliga.

Kanske skulle göra en sväng ner till city imorgon och kolla in lite nytt? Nej föresten ska nog försöka att gå ner några kilo först, det skulle inte göra någon skada. Jäklar att det ska var så svårt!

11 kommentarer:

 1. God morgon. Det där skulle behövas här oxå. Har 2 garderober som jag inte tagit ett plagg ur på flera månader. Gubben lika så. Här snöar o blåser det än. Kram

  SvaraRadera
 2. garderobs rensning är underbart . man är så nöjd eftertåt.. kram nettan

  SvaraRadera
 3. Trodde nästan jag var ensam om att ha flera storlekar i garderoben...Kan det vara något typiskt kvinnligt??Å det är ju som du säger, skulle man väl komma i de mindre storlekarna, då är man ju så euforisk så då vill man säkert köpa nytt!!Så när jag flyttade in alla våra kläder i nya sovrummet gallrades det rättså rejält, mannen grymtade lite, men när jag hittade en skjorta med kragsnibbar stora som flygplansvingar tystnade han också...
  Här är det full snöstorm idag, och jag har bokat besök på arbetsförmedlingen...Två onda ting på en dag med andra ord.
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt när man får rensa bort en massa "skit". Jag städe min klädkammere för en vecka sedan och varje gång jag öppnar dörren dit så blir jag lika förvånad att nu kommer jag in dit och kan stå där inne och välja kläder - inte bara sträcka in armen och luta mig framåt som jag fick göra innan. Önskar dig en fin dag. Kramar!

  SvaraRadera
 5. Ja, precis så ser det ut hemma i min garderob, var har du fått tag på min bild. Nädu, så ser det INTE ut och jag borde också göra ett rejält rens, det råder undantagstillstånd i min garderob.
  Och utanför också, det stormar och snöar, men det är ju så i det här landet vid den här tiden på året.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Tänk att det är fler än jag som har en sådan garderob.Men du visst hade det varit häftigt att ha ett gäng snygga killar att vakta ;D
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Jag städade garderoberna för några veckor sedan oxå, vilka kläder man samlar på sig! Mycket som man inte använder!
  Skönt när det är gjort :)
  Kramen♥

  SvaraRadera
 8. Hejsan! Visst är det skönt att få undan sådant som inte längre går att använda. Den dagen då 10 kilo försvunnit kan det vara värt att gå en rejäl shoppingrunda...
  Ha en trevlig och fin helg! /SA

  SvaraRadera
 9. I wish jag hade det så i garderoben...

  SvaraRadera
 10. Haha, ja så här har jag det också. Nu har jag så gott som bestämt att klippa matt-trasor av det mesta som är för litet men det får vänta till sommren när man kan sitta ute och klippa.
  Inte vet jag om man kan torka Gerbera men jag fick order om att hänga kvasten upp och ner så det blev så.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 11. Känner väldigt väl igen det där! Optimisten köper kläder för svunna tiders kropp....

  Tänk om man hade en så´n där tjusig walk-in-closet! En dröm som jag haft länge. Kanske när jag vinner på Lotto!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...