VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 2 februari 2011

Frukostmusik i MusikOFotoautomaten


Får jag bjuda på en liten frukost för dina ögon och öron i kärlekens tecken. Lyssna och njut av Marie Fredriksson.

Mer musik finns HÄR.

4 kommentarer:

 1. God morgon. Inte ska du bli arg för jag missuppfattade dej. Klart man hellre ska ses mellan 4 ögon. Inget är väl roligare. Kram

  SvaraRadera
 2. Jo, den låten är så fin... mjölk o honung så lent:) Du har gjort ett fint collage oxså:)

  Beträffande min Kaffemusikblogg: Jo jag vet att det är så himla segt där.. Tar sin tid att få upp sidorna när man inte bara tar in Permalänken. Tror det är alla tunga musikvideos som ska upp.. får se vad jag ska göra vid det framöver.. men så vill jag ju ha kvar alla temana där oxså ;) En har påpekat det innan. Ja, jösses vad ska jag göra.. skaffa en annan blogg kanske ?
  Ha de..

  SvaraRadera
 3. Tack för fin musik!! Tyvärr märker jag att jag får mindre och mindre tid att sitta ned och bara lyssna på musik, man gör alltid något annat under tiden, inte bra!!
  Jag föredrar faktiskt att träffas mellan fyra ögon (eller fler givetvis!!), tycker nog som du att det är lite farligt och tråkigt när man kanske inte ens orkar höra av sej till sina närmaste utan gör det via facebook. Tror att ungdomen idag missar en del, vi som vackert få klä på oss ytterkläder och gå ut och hänga vid ett mjölkbord eller gathörn, vi fick nog en annan gemenskap inbillar jag mej. Oooops, nu lät jag rätt gammal va....*skrattar*?! Men det bjuder jag på!!
  Ha en riktigt skön kväll!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller med dig, den är underbar! Tänk vilka låtar de har gjort - som honung för öronen ;-)

  Och ja, jag har klagat på Pialotta, har haft väldigt svårt att få upp hennes blogg. Nu har jag ny dator och idag gick det lätt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...