VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 7 november 2010

Hemskickad från SÖS. Skönt!

Jag fick ett possitivt besked inatt från Stockholm. De hittade inga fel på Maya på SÖS utan de trodde att det varit en påfrestande hemresa för henne. Flygresan hem från Thailand tog ju nästan 11 timmar med mellanlandningar. Sedan hade hon suttit och sovit i planet i 8 timmar och då kan man ju tänka sig att nacken fårsig en törn. Idag mår hon bra igen så nu kan vi pusta ut.
För en liten stund sedan for Marcus också hemåt igen efter sitt höstlovsbesök hos oss. Så nu har tystnaden åter lagts sig i huset. Det är märkligt vad tomt och ödsligt allt blev i en hast.

7 kommentarer:

 1. Så skönt då att allt gick bra. Men förstår din oro när man inte kan vara där och få se och veta. Barnbarn kan få en att få ångest om dom inte mår bra.

  Ha en fortsatt bra dag.

  SvaraRadera
 2. Skönt att det inte var så stort fel på henne. Nu är du med i tävlingen, vill du länka till det så blir jag glad. Kram

  SvaraRadera
 3. Sååå skönt! Å visst är det påfrestande med flygresa, särskilt när man är liten, och det kan vara svårt att förklara då hur man mår.
  Visst blir det tomt när de små åker tillbaka till sina föräldrar! Jag har ju förmånen att ha dom nära, men det blir attans så tyst ändå när de åkt!
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Förstår din lättnad nu när ni vet vad som orsakade hennes mående. Barnbarn kan ju få en att bli sjuk av oro.

  SvaraRadera
 5. Skönt att det gick bra med barnbarnet,klart man blir fruktansvärt orolig. Jag vet hur det känns.
  Även hur tomt och tyst det blir när det varit full fart i huset,*ler*
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 6. Tystnaden bryts på fredagkväll då vi kommer ;-)

  SvaraRadera
 7. Sköööönt! Nu kan du andas lugnt igen.
  Ha en bra vecka! /SA

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...