VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 26 november 2010

Pannhelvetet har lagt av!

Nästan hela dagen har gått åt till att anulisera och fixa felet på vår villapanna. Den bestämde sig för att lägga av precis nu då Kung Bore kommit på besök. Mannen min har varit topptunnor rasande och irriterad hela dagen för att han inte kan hitta felet. Själv har jag varit väldigt aktiv med strykjärnet för därifrån kommer ialla fall lite värme. Så inget ont som har något gott med sig för nu försvann stryktvättshögen.
Men nu börjar det bli riktigt kyligt inne för mannen min kunde inte hitta felet och vvs-repratören kunde inte komma idag/ikväll, han skulle försöka att komma imorgon. Jäklar om han inte kommer!! Nu har vi kopplat på alla våra värmefläktar så elmätaren går i turbofart. Hoppas att säkringarna håller. Själv ska jag gå till sängs med långkallisar, fliströja och raggsockor. Tror att jag ska ta ett par vantar också för jag är ju annars också väldigt frusen om händerna och nu är de nästan blå.
Om jag inte har frusit ihjäl inatt så hörs vi av imorgon. Hoppas, hoppas att reparatören kommer och att han kan fixa pannan. Det är ju en väldigt känslig dag - fredag- och sedan hela helgen då allt står still.
Angående mitt förra inlägg så har jag bestämt mig för att fortsätta med mitt fotograferande, jag får väl sluta upp med att jämnföra mina alster med proffsen. Jag är just nu inne i en liten känslig period tror att det är biverkningar på min behandling med Aldaran (cellgiftsalva). Behandlingarna har ju inte varit problemfria förut heller, men då av annat slag. Läste att man kunde bli lite deppig.
Godnatt!

4 kommentarer:

 1. Men jäsiken kunde inte vvs kilen komma??? Det är ju akut nu när det är så kallt. Jag skulle dö, så frusen som jag är.
  Hoppas att du tog på dig ordentligt med kläder för att överleva natten. Du kanske får göra som fåglarna äta för att hålla värme...
  Hoppas hoppas han kommer tidigt nu så ni får igång värmen....annars får du börja baka då bli det liiiite varmare. Själv ska jag baka jullimpor idag.
  Gjorde en massa pepparkaksdeg igårkväll, ska baka med LillaC i helgen, d tycker han är så roligt och så får jag klicka lite roliga foton...

  Näe nu får allt vvs killen hä sig ur sängen och komma å fixa värme till dig...d är en order.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du inte är stelfrusen idag! Jobbigt med trilskande pannor. Hoppas bara att det inte är ditt hus på bilden.....tänk så beroende man är. Jag kan sakna att ha vedspis och kaminer, vi har inget sånt nu, hmmmmm.....kanske borde sätta in någon variant i alla fall.
  Nu så hoppas vi att det bara är en liten ispropp eller luftbubbla i något rör och att pannan sätter igång igen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men detta kan inte vara sant!! Av alla dagar så måste pannj-veln lägga av nu!! Varför händer aldrig detta när det är högsommar? Kanske för att pannan är inne i nå´n slags viloperiod då...Tycker det är lite svagt av killen att inte prioritera er. Annars får du göra som Rantamor skriver, baka utav bara sjutton, med ugnsluckan öppen !! Förstår att gubben inte är upplagd för att försöka hålla värmen med frugan, annars hjälper det ju i allafall för ett tag...
  Kul att du fortsätter med dina bilder!! Helt rätt!!
  Önskar dig en riktigt VARM dag...!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får fart på pannan. Grannen ska elda åt oss nu när vi åker. -12.4 nu. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...