VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 25 november 2010

Jag passar kanske inte in.....................

Bilden lånad HÄR.
Ibland undrar jag varför jag envisas med att vara med i olika Fotoutmaningar. Jag har ju ingen särskild kamera och några år på nacken har den också. Ja,så gammal som den på bilden är den naturligtvis inte. Detta är kanske synd för då hade jag nog fått en bra slant för den så att jag kunde köpa mig en ny och gå en fotokurs som några av er gör.
Men nu är det så att jag tycker att det är kul och fortsätter allt med dessa foton ett tag till. Ni som tycker att mina bilder har dålig skärpa eller oproffsiga motiv får väl blunda eller försöka att glädjas åt att en vanlig amatör finner glädjen i att mixtra med kameran.
Nu är det säkert någon som undrar om jag fått negativa kommentarer om mina bilder. Nä... så är det inte utan osäkerheten finns inne i mitt huvud. Det är där funderingarna sitter.Törs och ska en "katt dansa tango bland hermelinerna"? Gör man bort sig då?

6 kommentarer:

 1. God morgon. Här har vi fått o får än massor med snö. Kram

  SvaraRadera
 2. Men snälla söta du det är väl klart att du ska vara med i fotoutmaningarna. Och att du skulle vara sämre än någon annan att ta foto...aldrig. Jag tycker att du är jätteduktig, sträck på dig och förklara för dig det...att du ÄR duktig.
  Jag är ju också en nybörjare, började blogga för att jag bara älskar att skriva av hjärtans lust, sen att jag inte har skolat mig inom ämnet, vet du det skiter jag i totalt.
  När jag gick vårdskolan fick jag underkänt i min svenska uppsats hahaha, jag som trodde jag kunde skriva.
  Och de här med fotandet, jag kunde inget när jag började blogga i februari iår, men nu tycker jag det är skitkul.
  Så man måste nog bara tro på sig själv, att man kan.
  Inte ens underkänt i svenskan fick mig att sluta skriva =)
  Och jag tycker du är duktig Agnetha...sträck på dig.

  Kram/Rantamor.

  SvaraRadera
 3. Gomorron !
  Det är inget fel på dina bilder !
  Önskar jag med kunde fixa och trixa lite.

  Hoppas du får må skapligt trots behandlingen !

  Ha det gott min vän !

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Det är klart du ska vara med!! Som min lärare sa, "... det är bara du själv som sätter gränserna för dej..." Dina bilder är jättebra, de förmedlar något, och det är det viktigaste. Om man går på en konstutställning, inte tycker alla lika om alla tavlor? Går själv på fotokurs nu, eller den slutar ikväll, en riktigt virrpanna som har den, så det som gav mest var nog utbytet med de andra på kursen.
  Ha nu en riktigt bra kväll!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Låt inte hjärnspökena vinna. Kramar!

  SvaraRadera
 6. Klart att du ska fortsätta att fota och bjuda oss på härliga bildupplevelser! Det är ju det som är så härligt med bloggande och fotoutmaningar - man får inspiration från alla bloggvänner därute i cyberspace, amatörer soåväl som proffs!!!!

  Vad man se´n har för utrustning är inte väsentligt. Man har det man trivs med eller har råd med. Jag har köpt begagnat och bytt upp mig under åren.

  Det jag retar mig på är alla dessa fototävlingar där det går ut på att värva röster bland vänner och bekanta på Facebook och Gud vet var för att man ska vinna. Det handlar alltså i det läget inte om att delta med en vacker bild eller ett genomtänkt tema. Det finns till och med exempel på att deltagare röstar ner varandra för att på det sättet få bättre poäng själv. Morrrrrr

  Jag ska lägga av att delta i sådana sammanhang. Det har jag lovat mig själv flera gånger. Men så är det så svårt ... - och jag blir lika förbannad varje gång. Inte för att jag tror att jag ska vinna, men för att det inte är Fair Play!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...