VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 29 november 2010

MusikOFotoautomaten= Jukeboxen # Dansbandsmusik.


Tittade på Mr Gustavsson i dansbandet Rolandz på TV alldeles nyss. Som dansband är de ingen höjdare men som bondkomiker slår de rekord. Jag skrattade gott åt Gustavssons alla skämt. Han är kung bland StåUpp komikerna.
När jag satt där och skrattade som bäst kom jag på att jag glömt bort Pia-Lottas fredags utmaning med att fylla upp Jukeboxen med musik. Denna vecka var det just dansmusik som det gällde.
För mig är och kommer det alltid att vara Black Jacks "Inget stoppar oss nu" som är den riktigt stora dansbandslåten. Den har jag dansat till många gånger och den var stor redan då jag träffade mannen min i just FolkParken.Fortfarande är det en mycket poppulär låt som nästan alltid spelas under en danskväll.Som nyare dansbandslåt väljer jag Wizex med sin version av "Alla vill till himmelen men ingen vill dö". Riktigt bra!!!!

Mer dansmusik hittar du HÄR.

16 kommentarer:

 1. http://kafferasten.blogg.se29 november 2010 22:49

  Gustavsson är enastående, ingen slår honom då det gäller skämtare:)
  Rolandz är ju mer ett skämtdansband.. men vilken min han håller hela vägen .. jag hade aldrig kunnat hålla mig själv för skratt.

  Wisez har ju liksom alltid funnits bara bytt sångerska några gånger.. De var stora på 70-talet med Kicki och Stråhed när jag slog klackarna i golvet i vår Folkets Park.

  Black Jack är ju en nyare dansbandsgrupp som jag inte varit i kontakt med så himla mycket faktiskt.. Det är inte precis var helg man är och svänger de lurviga precis .. never nu för tiden.. min nuvarande man sedan 19 år nu är ingen dansare precis och jag har verkligen tröttnat på den musiken.. men Herrre min ge vad jag har LP och CD med dansbandsmusik .. ett minne så gott som något:)

  SvaraRadera
 2. I min ungdom dansade jag till Wizex, flörtade och hade skoj.
  Tycker Robert Gustavsson är rolig i lagom dos.

  Hur mår du vännen ?
  Min mage funkar bra fortfarande tack vare Kodeinfosfatdropparna. DET är jag lycklig för.

  BS Det är ju därför jag inte lagt ut bild eller annat, så kan jag lugnt skriva vad jag vill.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag har nog hållit på nu i över tre månader. Först visade vågen inte ett endaste dugg, men kläderna blev lösare, jag gick ner i kroppen fast det inte syntes på vågen.
  Jag mår mycket bättre sen jag slutade med ris/pasta/potatis och vitt bröd.
  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 4. God morgon. Jag började titta igår men jag gillar inte Gustavsson. Vi slog över till dansbandsbrudar ist. Kram

  SvaraRadera
 5. Han är superduktig,och många goa skratt har man fått av honom.Jag är allätare av musik,utom hårdrock. Det var nog mer dansband för mig på 70 och 80-talet.
  Ha det gott,
  Kramiz!

  SvaraRadera
 6. Han är helt underbar Gustavsson!! Såg början på programmet, sen ringde äldsta dottern och påminde att jag lovat skänka några bilder till en basar i skolan nästa måndag...så då fick jag rusa till datorn och göra en beställning på förstoringar. Sen kröp det fram att lillprinsessan sagt i skolan att mormor är fotograf...så jag har lite att dementera på basaren!!Så sista delen på programmet missade jag.
  Ha det så gott trots kylan!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Inte är väl Robert en stå uppare??!!

  SvaraRadera
 8. Anonym: Nä... det kanske han inte är men han är en väldig rolig komiker även som han står upp! *skratt* (Hmmm... att märka ord är den svages sätt att hämnas eller visa sin makt....)

  SvaraRadera
 9. Tack Agnetha för grattiset o pussen på kinden. Solen skiner o dotter bjuder på mat idag. Kramar

  SvaraRadera
 10. Gustavsson är bara så underbart rolig..Honom tröttnar vi inte på!! Vad härligt att låten håller, och att du har fina minnen till den...Kramis till dig//Karina

  SvaraRadera
 11. Black Jack har jag missat men inte Wisex.
  Glad och svängig är din musik :)
  http://fotochip.blogspot.com

  SvaraRadera
 12. Härligt med lite svensk musik! Det satt skönt! Kram

  SvaraRadera
 13. Många bra låtar du lagt in Agnetha!
  Nu har jag bytt blogg och jag hoppas att du i fortsättningen tittar in till mig där då och då precis som du gjort hittills. Om då går in på min gamla blogg så kan du enkelt klicka dig vidare dit annars så är det den här adressen. http://nykternu.bloggplatsen.se/
  Kram o ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 14. Här var det svängit minsann. Mera dansbandsmusik till folket!
  Inte många som slår Mr Gustavsson i komik inte..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 15. Hej!
  Jag hoppas du mår bra, jag har inte sett några uppdateringar i min bloggerlista så jag blev lite orolig.
  Hoppas salvan hjälper mer än den stjälper.
  Kramar Agneta

  SvaraRadera
 16. Agnetha,..jag saknar dig,,Hur mår du? Har inte sett något ifrån dig på länge?? Hoppas allt är bra...Puss och Kram //Karina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...