VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 3 november 2010

Ja så gick den dagen......


Vad har jag då gjort idag, denna regniga och gråmulna novemberdag. Det började med en brunch igen, det blir lätt så när jag sitter här vid datorn på nätterna. Mannen min tycker att jag ska gå och lägga mig istället men jag fastnar oftas här. Konstigt!*skratt*.
Sedan skulle vara lite duktig så jag satte en deg och bakade bullar. Jag hade ingen vanlig jäst utan hittade torrjäst som jag någon gång för 100 år sedan köpt. Men den var inget bra. Degen jäste inte som den brukar. Eller också var det jag som gjorde fel. Men bullar det blev det och goda också sa "gubben" min.
Sedan tog jag itu med stryktvätten som legat där i nästan en månad. Ja, ja inte allt! Började bara så smått, ska fortsätta imorgon.
Mannen min skulle ut ikväll med sina "HamnBröder". De träffs första tisdagen i månaden, äter gott och pratar gamla minnen. Då måste han ju se respektabel ut så jag tog fram frisörgejerna och klippte till! Ja, man får ju inte vara "bet" heller.
Nu sover han som ett litet barn och här sitter jag mitt i natten framför denna skärm. Undrar varför den har sådan dragningskraft?

4 kommentarer:

 1. God morgon. Tror att regnet gett sej av nu härifrån. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bullar och dom ser jättegoda ut.
  Aha, Kristinehamn verkar vara en vacker stad! Kram

  SvaraRadera
 3. Men visst är det skönt med alla vänner man har ute i "rymden"! Man småpratar om lite av varje, sen kan man fortsätta med det man hölls med.
  Nu får jag lite dåligt samvete, bullar...mannen konstaterade häromdagen när han öppnade frysen att det fanns mycket, men inga bullar...nu är det ganska mycket med praktik, jobb och skola, så jag får väl boka in det framöver. Goda såg de ut i alla fall!!
  Ha en riktigt bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Här hamnade jag mitt i bullbaket. Jättegoda ser de ut att vara jag riktigt kan känna lukten av nybakat.

  Ja datorn är som en magnet jag får stålsätta mig för att inte fastna.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...