VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 15 november 2010

Kanske är han FRÄLSAREN?


Egentligen ger jag fan i vem som blir Socialdemokraternas partiledare efter Mona! Men om de ska komma någonstanns i detta Sverige ska de kanske snällt fråga Jan Eliasson f.d utrikesministern. En mera seriös, kunnig och jordnära människa kan de inte hitta i det partiet. Sedan har han gått i "livets skola" och det är ingen dålig merit. För gammal?? Nej, av ålder blir man vis!

9 kommentarer:

 1. Du har verkligen träffat huvudet på spiken, eller hur det nu är man brukar uttrycka sig... En oehört skärpt kille, som nog skulle kunna göra underverk men som är allt för klok för att ge sig in i den röra som skapats efter den spruckna röran och allt annat rörigt.
  Ha en fin vecka! /SA

  SvaraRadera
 2. Nej, det vet jag väl inte, tycker han ser ut som en vanlig karl ! Men han är intelligent och trevlig och har väl DET, tror jag. Tyvärr för gammal för att bli partiledare enligt min mening.
  Måste berätta att dotra med man var till barnmorskan idag som inte kunde ge de unga tu nåt som helst besked hur långt gången hon är. Ultraljud har dom inte i Vårgårda utan i Alingsås, snacka om att dom vart snopna. Så de vet inte mera nu än innan de gick dit, dåligt, eller hur ?
  BS Jaa, nu igen !!!! Vi Agnethor är då väl ett krassligt släkte ? Skulle vara så ursäkta jävla lycklig om jag åtminstone hade ett något sånär normalt vardagsliv, det är allt jag begär. Att kunna vara med familjen och göra nåt skoj, vara ute och gå med hunden, älska och leva och älska att leva.
  Ju mer jag tänker på det ju mer förbannad blir jag, varför ska vi orka ????? Grabben är fullt knog att få någon rätsida på, ett heltidsjobb.
  Känner NEJ nu räcker det ! Vill INTE att vi tar på oss detta, orkar inte det också.

  Snart och snart vet jag väl inte direkt, snarare fram i juni, det var ju en hemlis mellan oss.

  Du är klok som en bok ! Klart du är klok bästaste Agnetha !

  Tack goa du !

  Kramas

  SvaraRadera
 3. Tror nog att den mannen är för klok för att ge sig in i det gyttret!!Kramiz

  SvaraRadera
 4. Javisst är man vis med åldern.. :) Säger detsamma, de kan spekulera en massa på vem som skall ta över rollen, vi får helt enkelt invänta och se vad det blir för någon som tackar ja, för de flesta tackar nej. Hoppas att du får en fin Tisdag. Kram

  SvaraRadera
 5. Du har så rätt så! Kanske en man som skulle hålla sig till sak och inte tjafsa hela tiden, det är därför jag är så ointresserad av politik, för att de lägger ned så mycken tid på att hitta fel hos varandra.
  sen läste jag ditt inlägg på min blogg angående din far. Jag tycker du ska ta kontakt med biståndshandläggaren i kommunen där han bor, berätta precis som det är. De kan göra ett "spontant" besök hos honom, och ibland brukar det faktiskt gå bättre om utomstående kommer och lirkar lite. samtidigt slipper du få "skit" för att du bråkar och lägger dej i. Jag är ute på en liten smygpraktik nu, och då har jag sett på nära håll hur en del vresputtar tinat upp och nog insett att lite mer hjälp inte skulle skada. Många oroar sig för vad det ska kosta, men om man först och främst förklarar att det finns ett tak på kostnader då brukar de tina upp...När man blir riktigt gammal blir det nog svårt till slut att ta tag i saken, sen kanske man skäms lite inför sina barn, man vill vara den far man alltid varit, särskilt den generationen!! Lycka till!!
  Ha en bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nej jag tror att det behövs en helt okänd man/kvinna som inte känns igen offentligt. Det skulle bli en nystart för S.

  SvaraRadera
 7. BS Lugn bara lugn ! Fattar att det inte är lätt att hålla reda på alla detaljer.
  Tar inte bort nåt.

  Lägg dig och vila du, jag ligger redan. Ska åka hem idag och placera mig i soffan.

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag ger nog egentligen också fan i vem det blir. Som du säger åldern gör en vis så varför inte Eliasson.
  Ha det gott.
  Kramar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...