VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 21 november 2010

MusikOFotoautomaten # Nysläppt eller kommande.

Denna helgen var det Kommande/Nysläppt musik som vi skulle ge tips om. Detta gav mig lite huvudbry då jag inte är så hemma på att hitta musik här på nätet. Min enda kanal är YouTube där man kan lyssna och lägga upp låtar från. Men att hitta nyheter där var svårt. Jag fick lite tips från Pia-Lotta att kolla in olika försäljningsaiter och fick därefter klicka mig fram och tillbaka för att lyssna av. Tillslut stannade jag vid denna CD som släpps den 5 december. En passande julklapp kanske med all härlig musik från detta underbara program "Så mycket bättre".För mig har detta program inneburit att jag fått två helt nya favoriter i Mr Plura och Mr Dileva.
Det trodde jag aldrig.

Titta in till Pia-Lotta och lyssna på mer musik HÄR.

6 kommentarer:

 1. Di Leva började jag gilla i sommras. Det var min bror som hjärntvättade mig med den musiken. Plura har jag gillat länge. Väldigt bra musiker båda två. Så mycket bättre är ett av de bästa programmen som sänts i TV enligt mig.
  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Jag är tråkig. Tittar inte på film o jag lyssnar ej på musik. Kram

  SvaraRadera
 3. Helt underbart program som jag alltid följer med i.. så kul att höra varandras tolkningar och de gör det riktigt bra.. samma här Di Leva äger liksom Plura i det programmet. Igår var ju Plura helt suverän i sin tolkning av ovan nämnda låt av Sandelin:)
  Kul du hittade just den för den är jag säker på att jag ska köpa, om inte till mig själv så i julklapp till någon:)
  Ha de..

  SvaraRadera
 4. Många bra artister väl värda att lyssna på.
  Ha en fin vecka! /SA

  SvaraRadera
 5. Visst är det ett bra program! Med tanke på artisterna var jag först lite tveksam, men programformen fungerar bra. De senaste avsnitten har jag sett från start till mål. Men jag är tveksam till skivan, hoppas det är hela låtarna där. Gillar Plura och September och Petters rapvarianter är sköna. Herr DiLeva är verkligen egen och söker innerligheten även i banala texter. Kanske köper och ger bort i julklapp. :-) Pluras "Miraklet" är härlig!

  SvaraRadera
 6. Så mycket bättre är verkligen ett jättetrevligt program och det är så roligt att höra alla trevliga tolkningar av låtar. Jag gillar Di Levas sätt att tolka låtar men tål inte att höra honom prata. Plura däremot är så himla bra. Tycker även att Petra har gjort flera jättebra låt-tolkningar.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...