VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 4 november 2010

Resume av kvällens möte i "Det Okända"..........


Ja här sitter jag nu och ska försöka att göra en resume av kvällen men Mia Ottosson. Det är inte lätt för jag vet inte riktig hur man sätter ord till sådana här känslor. Det som man får uppleva under kvällen är storslaget och stundtals undrar man om det verkligen är sant. Men att så många människor i salongen bekräftar det hon berättar kan ju inte betyda annat.

Till en början trodde jag stenskarpt på att min lilla mamma hade kommit på besök. Mia beskrev en liten dam som hade en dotter i salongen som hon hade blivit beroende av de sista åren i livet. En dotter som hade tagit över rollen som "mamma åt sin egen mamma". Jag var bombsäker på att det var hon ända till det började att pratas om cancer. Min mamma dog inte i cancer utan av sviter från ett fall på äldreboendet. Men det dröjde inte lång stund förän en annan kvinna gav sig tillkänna och bekräftade att det var hennes mamma.

Det kom mera påhälsningar till andra deltagare som alla ville lämna ett medelande till de sina. Stundtals var det väldigt känslosamt.

Efter en lite paus återtog Mia seansen men nu i en annan bana. Hon hade på ett skissblock ritat fram två ansikten som skulle föreställa två olika män som båda ville lämna en hälsning och några budskap. Hon berättade lite om var och en och undrade om någon i salongen kände ingen något. Jodå det dröjde inte lång stund innan den förste mannen blev identifierad.

När den andre mannens livsprofil påtalades hörde jag en röst från extradotten min som hade följt med. -Ja, jag känner igen honom, sa hon högt och tydligt! Va,tänkte jag och satt mig käpprakt upp, vad sa hon! Mediet fortsatte att berätta mera och tillslut fattade också jag vem hon pratade om. Vilken känsla, det bara bubblade i kroppen. jag blev så glad. Mannen hon pratade om var dotterns svärfar som rest till änglahimlen för flera år sedan. Han var också en väldigt god vän till både mig och min man. Han lämnade sådana upplysningar om saker som ingen annan kunde ha vetat om. Så detta behövde jag inte alls tvivla på.

Kvällen avslutades med att Mia lämnade ut en tavla till en kvinna i publiken. Denna tavla hade hon målat innan och den föreställde kvinnas Aura. De var båda obekanta med varandra innan detta möte. På något konstigt sätt visste Mia om att denna dam skulle komma att besöka tillställningen.

Tänk vad det finns mycket i denna universum som vi arma människor inte har en susning av.

Ja, jag vet att många tvivlar på detta och kallar det för både det ena och det andra. Men för mig är det verklighet och jag besöker väldigt gärna Mia Ottosson igen.

Godnatt nu ska jag gå och sova.

9 kommentarer:

 1. Häftigt det där, och jag är övrtygad om att hon vet vad hon gör, att ha en gåva och förvalta den är häftigt.
  Du är modig.
  Jag är feg , skulle inte tordas gå, kanske för att jag känner lite för mycket, men hela tiden förtränger för att det är enklast så.
  Min känslighet skrämmer mig lite, och det är jobbigt att ta in så mycket känslor.

  Men som sagt häftigt att du är så modig.

  Ja jag borde nog sova jag med, men det onda river i mig, värken.

  Ha d gott vännen.

  SvaraRadera
 2. God morgon. Så trevligt men känsligt att gå. Skulle vilja gå oxå men vet inte var det finns något. Terry Evans har ibland, men bara vissa utvalda. Han bor ju 1,5 mil från mej. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej o godmorgon!!! Visst är det spännande med detta!!! Jag har ju som du, varit i kontakt med Lena R. och nu börjar det verkligen stämma in det hon berättade för mig för ca 2 år sedan...saker som bara jag visste om!!!!! Ha de gott o stor kram!

  SvaraRadera
 4. Oj vilken omtumlande upplevelse! Vore intressant att delta i ngt sådant.
  Om jag nu skulle våga....

  SvaraRadera
 5. Du är modig du, Agnetha. Kram Monica

  SvaraRadera
 6. Spännande ! Roligt att du berättade, tycker det är väldigt intressant. Mera sånt !

  BS Trots förkylning mår jag rätt bra, nu känns det mera ok att ta igen sig ett tag, behöver det.

  Är mycket intresserad av det mediala, brukar känna på mig saker och lite andra knepigheter, Att gå på en seans vore spännande ! Ett tag "odlade" eller iaf försökte jag odla mina "gåvor" men som med andra projekt i mitt liv går intresset upp och ner. Har alltid fått höra att jag är såååå känslig, känner stämningar väl osv. Jo jag är mycket intresserad ! Berätta gärna ! Tror det är mycket vi inte uppfattar med våra sinnen, det är mera till livet än vi kan se och uppfatta.

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Vilken upplevelse detta, jag tror strakt på sådant här. Det sägs ju att vi alla kan detta men alla är inte mottagliga, men vi kan ha "aningar" som oftast stämmer in.. Kram

  SvaraRadera
 8. håller med Rantamor...du är modig. Jag skulle vilja gå på seans, men tror att det skulle vara för känsligt. Tänk om min man "pratar" med mig, då skulle mycket slitas upp..eller det kanske vore skönt,att "höra" från honom??...Men jag vågar inte..min dotter var i Mexiko i somras och hamnade hos en indiankvinna som hade ande-kraften..hon fick genom henne kontakt med sin far..som sa mycket bra fina goda saker till min dotter...så hon har nu gått vidare i sorgen och mår mycket bättre...så det kan ju vara klokt och positivt med seans...intressant tycker jag". Så nog stämmer det, något är det som händer, det måste det, eftersom det stämmer så exakt det som framkommer...Ja vad kan det vara????? Kram Karina

  SvaraRadera
 9. Vilken hit alltså. Jag tror på sånt. Så spännande för dig att gå. Jag brukar ofta kolla på det okända m m på tv:en. Kramar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...