VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 26 januari 2013

1.5 Kg Fläsk har gått upp i rök....eller har jag pissat bort de?

Det går förvånadsvärt bra med det vikrelaterade livet. Nu har jag avstått från kolhydrater i 17 dagar och jag har inget sug efter vare sig sötsaker eller potatis. I fredags skulle jag väga mig för första gången efter det att jag uppdaterat min vikt den 19 denna månad. Jag hade ingen våg innan för den hade lagt av så jag har varit och köpt en ny. Trodde att jag kunde låta bli detta med att väga mig, men nyfiken som jag är så måste jag få reda på om "jobbet" gett något resultat.

En hemsk tanke for genom huvudet innan, att tänk om jag inte gått ner ett dugg!Tänk om vågen visade på samma kilo som innan. Vad skulle jag göra då? Svälta mig? Jag vill ju så gärna komma i mina kläder igen. Jag behöver inte köpa något nytt, jag har massor av fina plagg som bara hänger där till ingen nytta.

 Så efter det att blåsan och tarmen tömmts steg jag upp på vågen i fredags morse, Hjärtat klappade och jag kikade med ett ögat ner på digitalsiffrorna. Tittade till och kännde glädjen strömma genom kroppen. Jippi!!! Ett och etthalvt kilo på en vecka. Nästa tanke var att det måste ju vara mer för veckan innan hade jag varken vägt in mig eller ut mig. Men det resultatet får jag aldrig reda på, det får bli en spekulation. *Skratt*
Just nu känns det riktigt gott och jag hoppas på samma resultat om en vecka igen.
Monstermaskinen jobbar jag med så där lagomt *Skratt*

2 kommentarer:

  1. Grattis! Det jag gick upp över julhelgen tycks ha satt sig fast rejält. Får nog ta fram slippapper ifall jag ska bli av med det. Lycka till med mer "tappning".

    SvaraRadera
  2. Grattis till att du lyckats tappa lite vikt! Här går det inte lika bra - jag behöver nog lite j-r anamma för att komma igång.
    Lycka till med fortsättningen och ha en bra vecka!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...