VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 13 januari 2013

Nattmaror, kramp och ett väldigt spring till toan.......

Undrar om kroppen har kommit in i någon konstig fas efter det att den saknar mängden av alla kolhydrater som jag satt i mig tidigare? Natten har varit hemsk! Minns att jag tittade på klockan 03.30 och därefter har jag sovit av och till. Vaknade vid ett tillfälle av att jag fått en förfärlig kramp i vaderna. Mest var det i ena benet och det har faktiskt inte riktigt släppt ännu. Mycket obehagligt! Kissnödig har jag också varit så det har blivit ett himla mycket spring på toaletten. Det beror säkert på allt vattnet som jag sätter i mig under dagen. Men man ska ju dricka mycket säger de ju, de som vet allt om viktnedgång. Skölja ren kroppen från all skit som man samlat på sig.
Hade tänk mig en tur till skärgården då Lions Tipspromenad startade idag. Men naturligtvis så hann klockan bli för mycket så jag hann inte med. Får väl bli Monstercrossen istället. Inte lika behagligt fast kanske nyttigare.

6 kommentarer:

 1. Hej Kompis, jag håller bara med.
  Känner igen mig..vad är det för fel..
  Är det nåt på gång..ska det vara så svårt att gå ner lite i kg..ska man pinka bort kilona..
  hahahah...kram och lycka oss till..Karina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud om det vore så väl att man bara kunde pinka bort fläsket. Då skulle jag gladeligen sitta på toan halva natten

   Radera
 2. Nu har jag läst igen lite...och fått mej både en och två tankeställare, plus lite skratt också...!! Inga elaka hånflin, utan mer igenkännande skratt...för jag vet hur det är!! För min del, som har provat snart ALLT, så är det bara sund kosthållning och MÅTTLIGT intag som gäller, allt annat strandar efter ett tag. Jag startade på viktväktarna, för att få en kick i rätt riktning, att börja tänka om. Sen får vi se hur det går...just nu är det sådär...att det ska vara så svårt att hålla igen munnen när det gäller!! Önskar dej lycka till!!
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja detta är svårt att hålla igen munnen *skratt*. Jasså du har börjat i Viktväktarna, ja där har jag gått i tre eller fyra omgångar. Har ätit mig igenom deras olika program. Point och gul/röda/gröna pickar och allt vad det nu var. Det har alltid funkat. Men efter några år är jag STOR igen :( Vad har de för program nu? Såg Shirley Clamp på TV och hon är ju också en av dina "systrar". Bra gjort. Om jag behöver tips kanske jag kan få några av dig.

   Radera
 3. Hej..Pappa ska bo på servisboende.Det är äntligen hans eget beslut, han är ju så ensam och blir kroppsligt sämre och sämre. Han har en ryggskada som gör att han har svårt att gå..Envisa guben skulle såga ner grenar från ett träd, ramlade ner och skadade sig svårt--ja en lång historia efter detta fick han sjukhussjuka,och varit mkt sjuk..envis..Men nu hoppas jag han förstår att han inte är 25 år längre. Hoppas din pappa förstår sitt bästa nån gång..man får ju dåligt samvete, skönast om fäderna har det bra..Syrran och jag ska vara hos pappa denna vecka och packa och packa upp, kan bli riktigt trevligt.'
  ja banta ja...huvva..jag provar LCHF, bara några veckor, om jag går ner..tror väl inte att det i längden är så bra..Kolhydrater behövs, för kroppen, hjärnan..men min hjärna är redan rätt seg..hahahahahh..kan bli värre alltså..Viktväktarna är bRA..MEN ack det håller inte..Vad man ska undvika tror jag..är SOCKER...sen lite promenader, och lagom med mat..ja herre gu' det är ju så lätt...hahahahah
  Kram och trevlig vecka till dig//Karina

  Ps...du har rätt: idag vände det..jag får tillbaka min bil, den ska lagas på verkstaden och jag behöver inte lägga ut en massa pengar..försäkringen tar det..tack tack..
  Ds

  SvaraRadera
 4. hahahah ...man ska inte Undvika lagom med mat och promenader...eller..? :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...