VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 30 januari 2013

Pessimisten i mig knackar på...........

Jag undrar jag om detta kommer att funka? Detta med det viktrelaterade. Jag är ju aldrig hungrig, tycker att jag äter det mesta utom så klar de där kolhydraterna - potatis. ris. pasta och bröd (mjöl). Sedan är det ju det här med hur många ägg man kan sätta i sig utan att kolestrolet skjuter i taket? Och hur mycket protiner ska man inta?

 Vad grönsaker ambelangar så visst har det slunkit ner några från underjorden. Jag tycker det är svårt att helt klara sig utan dem. Men lite ska visst vara tillåtet enligt experterna. Så är det frukten, jag är inte helt på det klara med om man kan äta helt obegränsat. Kanske äter jag för mycket av det, för jag tycker att jag alltid fyller på det där fruktfaten. Frukt har blivit mitt småätande numera.

Många frågetecken är det?

Usch jag bävar återigen för fredagsvägningen!

6 kommentarer:

 1. Det kommer gå bra ska du se :) Men det där med frukt, akta de för de innehåller fruktos = socker.

  SV: Tack för din kommentar :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan. jag har gul o röd paprika, purjolök, brockoli o grädde. För att få stuvning så har jag majenas vit redning. Godkännd för LCHF. Kram

  SvaraRadera
 3. Det enda som med säkerhet hjälper till i viktminskningen är att äta mindre. Frukt innehåller ju mycket socker, så det ska du nog dra ner på. Även om det är nyttigt med vitaminer och så gott.

  Om du är rädd för att ha förhöjd kolestrolhalt, kan jag tipsa om Becel, både "smör" och att dricka deras "shots". Det har hjälp mig, så min doktor blev högst förvånad.

  Sv: Jag har faktiskt astma, men den är nog av en lindrigare sort. Jag kunde inte varken skratta eller sjunga från början tills jag fick min medicin, en slags inhalator.

  Jag har inte så många mediciner, så jag har inte svårt att docera rätt, Maken har köpt en sån grej, där han stoppar ner det dagliga medicinuttaget dag för dag. Fungerar utmärkt. Men visst är det jobbigt med att man får en annan medicin, än den som doktorn skrivit ut.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 4. Men söta goa Agnetha.....vi har i alla tider ätit av allt... vi har inte räknat kolhydrater eller proteiner, vi har rört oss istället och varit normalviktiga...vad nu det är!!?? Jag jobbar ju med unga flickor som har ätstörningar, och alla dessa tidningsartiklar och allt detta bantande gör mig skogstokig!!!!!! Det skapar ju bara stress och ätstörningar för oss alla!!!!!!! Ät vad du vill, njut och var glad!!!!! Det kommer ju alltid nya trender för hur vi ska vara och äta....njut av livet istället!!!!!!!! Stor kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas vägningen blir till belåtenhet;-)
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 6. Det där med vikt är knepigt, envishet är till stor hjälp. Hoppas vågen pekade åt rätt håll!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...