VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 3 januari 2013

The same procedure as last year............

Snart kan jag se botten av chokladasken, snart är den slut! Visst hade det varit bättre att lämnat den till räven tillsammans med den andra festmaten men jag kunde bara inte göra detta. Choklad står i en  högre kurs än revbenspjäll .Måste innehålla något slags beroendemedel som gör att jag tänker så enkeltspårigt. Det är ju jag och ingen annan som drabbats av detta. Gud... hur dum får man bli??? 
Men nu är den snart slut i alla fall och jag är framme vid samma procedur som förra året vid exakt samma tidpunkt :) Det gick ju inget vidare då men i år 2013 ska jag kanske lyckats. Tron kan ju försätta berg sägs det. Tänk om det vore så lätt att jag bara kunde TRO och simsalabim...... försvann alla bildäcken som fastnat runt min kropp. På somliga sitter de bara runt magen men hos mig har de fastnat lite var stanns
Förr om åren har jag fått hjälp av viktväktarna och numera har jag en hel pärm full av recept och goda råd från dem. Allt från point till gröna/gula/röda prickar. Idag vet jag inte vilken metod de har men grunden måste ju vara densamma. Jag har ju också min crosstrainer ute på altanen och efter det att granen blivit förvisats ut till boden igen ska jag rulla in den i vardagsrummet.
Vet att jag inte utlovat några nyårslöften om vare sig det ena eller det andra. Några löften om att uppnå ett BMI på 25 har jag inte heller. Men jag har en STARK ÖNSKAN om att minska i klädstorlek eftersom nästan hela min garderob tyckts ha krympt rejält.
Som sagt var så är Paradisasken snart slut, det är bara några bitar kvar av understa lagret sedan är det tuffa dagar fulla med choklabstinens

3 kommentarer:

  1. God morgon på dej. DollarStore i Arboga ligger någon kilometer utanför mot just Västerås. Efter motorvägen där finns även Dinners, macDonalds mm. Kommer du på väg mot Västerås lr Nacka så ligger det på vänster hand, måste åka av åt höger o över en bro. Hoppas du hittar dit. Sovrumsgardin 50 kr Vardagsrummsgardiner 90 kr st. Kram

    SvaraRadera
  2. Oj, det var ord och inga visor, Choklad klarar jag mig utan, men det finns så många andra fallgropar, tyvärr! Lycka till, säger jag till dig och mig! :)

    SvaraRadera
  3. Vad jag känner igen mig i din beskrivning! Hoppas att den här tron på att man verkligen kan tappa några kilon håller i sig hela året. Ha det bra och lycka till!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...