VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 10 januari 2013

Monstercrossen är inne...nu är jag igång.

Detta tycker jag är en bra grej. Kruxet är ju att jag inte är så mycket för att träna. Men idag rullade jag in motionscykel från altanen så nu står den i vardagsrummet. Nu finns det inga hinder längre, bara att köra på. Ska ta en liten sväng sedan då jag skrivit klart bloggen. Det är ju många reklampauser i de flesta TV-program så det ska väl lösa sig. Tiden saknas inte bara orken *skratt*.

Att följa olika dieter är svårt tycker jag, det är enklare att fortsätta i det "vanliga" men tänka mer nyttigt. Tallriksmodellen är antagligen den mest förnuftigaste. Tar säkert längre tid tyvärr. :(  Dock har jag tagit till mig detta med GI så jag ska försöka att lägga in mer sådant tänk i matintaget. Man kan ju äta pålägget och mer av vad vi i Värmland kallar "Sögglet". Det är ju det som är det gôttaste. *skratt*.

Grönsaker är ju bra det har jag fått lära mig genom tiderna men nu måste jag tänka till angående detta också. Enligt GI så är inte alla nyttiga utan bara de som växer ovan mark, de som ser dagens ljus. De där andra som växt i underjorden är inte riktigt så hälsosamma. Det ställde till det idag då det på middagsbordet serverades Rotmos. Trodde jag var bästa kocken till jag upptäckte misstaget, men då var tallriken tom. Så fel det kan bli fast man tänker rätt.......

5 kommentarer:

 1. Håhåjaja!
  Det är ju det som är så krångligt med alla dieter, det är bra ena året och sen är det inte bra nästa år, det blir så krångligt. Har också hört detta med ovan och under jord. Men då skulle det innebära att alla rotsaker som är så goda inte är helt bra, och det som man fått höra nästan ett helt liv att det är bra.....krångligt. Lite av varje, och det är nog som du säger, röra sig mer och äta mindre.
  Kramar
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Som sagt ... 4,4 kolhyderater i Kålrabbi (är det samma som kålrot tro?) Om man skulle ta in allt man ser och läser över allt, så hade man banne mej blivit tokig på riktigt... är det bra för en diet är det dåligt för någon annan. Sunt förnuft och känsla tror jag på och Tallrikmodellen med lite av varje (mest grönt) finns ju en uppsjö... "Bajka" på du, det kan inte skada i alla fall ... promenader var dag om än bara en liten är bättre än ingen alls (jag valde ingen alls idag ;) ) Lycka till o lyckospark i baken så här på avstånd :)Kram

  SvaraRadera
 3. Vi har inte nån plats med en sån tingest i vårt vardagsrum. Men bakom Sibbes länstol, så står det en trampmaskin, som han använder lite då och då. Galen som han är när det gäller träningen. Men jag får träning varje gång jag ska dammsuga. För eländet är tungt att lyfta bort. Dieter får vara för mig i alla fall.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack för kommentaren. Du har mig i ett nötskal, när jag skriver att det var fredag. Som pensionist, så har jag väldigt svårt att hålla rätt på dagarna. Jag fick nog ett hjärnsläpp igår. Men sent var det.

  Vilken skrivare har du?. Jag har en Canon MG5150. Om du har en sån skulle jag kunna hjälpa dig. Men då får du hjälpa mig hur man skriver ut foton på den, för det klarar jag inte. Har visserligen inte försökt mer än en gång och det var i höstas, när jag ville skriva ut foto på mitt barnbarns barn. Då fick jag beställa fotot i stället.

  Här i Skåne brukar man säga: Det löser sig, sa dansken, som sket i byxan och cyklade till Köpenhamn. Hihi!

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
 5. Här hemma har vi ett löparband. Men tyvärr använder jag den så sällan. Tycker det är trevligare att promenera i friska luften :)
  Och då får ju Izor oxå röra på sig♥
  Ha en fin dag!
  Kramen♥

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...