VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 8 januari 2013

Jag hallucinerar och har mardrömmar om allt vad choklad och godsaker heter

Undrar om jag går iland med detta! Just nu känns det inte så för abstinensen är på hög nivå. Chokladpralinerna är slut men jag har lyckats hitta lite marknadsnougat som jag sparat i frysen. Inte åt mig utan åt ena dotten som gillar de där med päron/nougat smak. Just nu gillar jag dem också. Å snart är de också slut. Då vet jag sedan förut att jag kommer att riva ut allt som finns i skafferiet på jakt efter kvarglömda godispåsar eller någon bit bakchoklad som ramlat ur sitt paket. Till slut blir det russinpaketet som får besök fast att jag egentligen inte gillar dem.

Varför gör jag så här mot mig själv? Jag vill ju inte vara en tjockis Jag vill ju vara smal. Jag vill komma i alla de kläder som finns i mina garderober. En gång, nej föresten många gånger har jag varit vad man kallar smal. Så jag vet att jag mår bättre då, orkar mera och känner mig vackrare. Min vikt har de senaste åren haft en tendens att hoppa både upp och ner. Å nu önskar jag bara att den hoppade längst ner, ända ner i "källaren".

Nu är ju granen och alla de andra juldekorationerna bortplockade De står ute på altanen och väntar på att komma ut i boden igen. Men än så länge har inte Crosstrainern rullats in. Det finns en morgon dag också. Ska ta tag i det då.
Fick dagens motion då jag städare bort julen........ :)

8 kommentarer:

 1. Hej Agnetha!
  Ännu ett inlägg som jag kunde ha skrivit. Ikväll föll jag för frestelsen och har ätit 4 praliner. Bah!!! Varför - jag som hade klarat 8 dagar utan godis? Vi får nog peppa varandra du och jag och kolla om vi har syndat något varje dag.
  Samtidigt vill jag önska dig välkommen som följare hos mig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart du kan klara det med sötsuget, kan jag så kan du. Kasta ut allt du har i godisväg eller ge din gubbe det (som jag gör här). Det finns många goa alternativ i olika bär o dyligt, mycket nyttigare. Tror det finns annat oxså, men själv skippar jag det söta i allt just nu. Nötter o fröer av olika slag kan du rosta ... jättegott godis :) Just nu är jag inte det minsta sugen, fast mannen min käkat både kakor o choklad ikväll. Jag mår inte så bra i maggen ikväll, då jag tror jag föråt mig på kvällskvisten, fast det var nyttigt. Ska minska ner på grädden, det vet jag nu. Håller tummarna för dig kram

  SvaraRadera
 3. Här är det inte lika enkelt som att inte ha något godis hemma...nej, här kommer vintern varje år och ställer allt på huvudet för jag äter mig ju igenom vintern! Hemskt men sant...inte förrän ljuset börjar återvända kan jag bemästra mitt ätande, men denna vinter har varit värre än vanligt! kramiz

  SvaraRadera
 4. Jo det där känner man ju igen! Hahahahahahaha, all godis man stoppat i sig. Jobbigt,speciellt vid denna tiden när man liksom bara MÅSTE smaka på allt gott som finns och bjuds på överallt.
  Och visst ger det motion att städa, städa på du......;)
  Ha en fin fortsättning på det nya året Agneta!

  SvaraRadera
 5. Så sant, så sant! Men ät lite godis och ta sen en lång promenad, då kan man väl få äta lite gott också.......det där tror jag inte själv på, jag liksom bara skrev det. Ja, det är märkliga bekymmer vi har, mer än halva världen svälter och den andra äter ihjäl sig........
  Och som du säger, man vill ju vara fin, ändå går det inte......
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 6. Hejsan Agnetha! Visst var det ett tag sedan. Kul att du tittade in.
  Så här dags anar jag du hunnit kila iväg till någon närbutik eller kiosk för att finna det du söker...
  Hur som helst - ha ett riktigt gott 2013!
  Kram/SA

  SvaraRadera
 7. Känner igen det där, ja kanske inte att jag äter så mkt choklad, men just det att jag är sugen på allt nattetid då jag arbetar. Hoppas att suget släpper.

  SvaraRadera
 8. Hallå i stugan!
  Var ett tag sedan jag besökte dig.
  Här har jag städat bort resterande av julen, förutom julgranen då.
  Granen och tomtarna jag fick av sonen, brukar få stanna längst♥
  Ha en fin dag!
  Kramen♥

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...