VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 13 januari 2013

Just nu glider inte livet på en räkmacka.....

Faaaan....! det är svårt det här att ändra på sin kost och sina vanor! Stundtals tycker jag att det går hyfsat men så kommer utmaningar som sätter mig på höga prov. Som när bästa vännerna kom i eftermiddags och överraskade med fikabröd. De visste inte att jag ställt mig på "svältkost" :) Å föresten så måste de och "Hjärtat" få fortsätta och umgås som vanligt så det var bara att bita ihop.  Det gjorde jag också.  Satt där och åt "sögglet" (läs pålägget) för de hade också köpt med sig färska frallor och det innehåller säkert 1000 kolhydrater, precis det som jag INTE ska äta nu. Härliga Mazariner fanns också i en påse. Mmmmm.....  De åt och njöt, jag satt och våndades. But that's Life..... bara att gilla läget. De är våra goda vänner och jag vill inte avstå från deras umgänge.

Sedan är det det här med crosstrainern...... DET ÄR JOBBIGT!!!! Så  det här med mitt resmål... det får nog vänta ett tag. Skulle jag bestämma det nu som kom jag inte långt. Men jag sparar mina km tills de förhoppningsvis blir många mil och då ska jag bestämma vart det bär av. Just nu får jag bara koncentrera mig på att överleva. Faaan..... jag är så sugen på mat...god mat... så nu skiter jag i det här och går och lägger mig istället.

6 kommentarer:

 1. Att sitta med dåligt samvete ska du inte göra, njut av dina goa vänner istället...och gott fikabröd.
  Och mat ska ju vara en njutning dom blandas i lagoma doser.
  Så bra med en cykel i vardagsrummet då kan du ju riva av några kilometrar när du får lust.
  Lycka till !!!

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej detta är ett måste!! Jag vet inte vart det tar vägen annars. Sockersuget är en riktig förbannelse just nu. Mina vänners sällskap njuter jag av vilket som. Kul att höra av dig igen det var ett tag sedan. Hoppas vi ses snart igen du härliga kvinna!!

   Radera
 2. Var inte för sträng mot dej själv. Ät enligt tallriksmodellen, ta en promenad då och då, vila och ta tid för återhämtning, ät lördagsgodis och acceptera att viktminskningen kanske tar lite extra tid med de här åtgärderna men att du då kanske står ut i längden istället. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker att äta så mycket efter GI som möjligt. Att inte vara konsekvent just nu gör säkert att jag inte uppnår något resultat. Jag måste vara sträng mot mig själv.(Tycker jag i alla fall) Att äta lördagsgodis är livsfarligt just nu för då fastnar jag i sockerfällan igen, måste bli fri från det. Men jag förstår din omtanke. Såg att du jobbar i Viktväktarna så jag kommer nog tillbaka till dig för några goda råd framöver.Hoppas att jag får det. Ha det.... :)

   Radera
 3. Jag hade det lika jobbigt igår.. Vi var på 40-årskalas.
  Krämig gubbröra till förrätt. Huvudrätten var inbakad fläskfile med gräddig potatisgratäng och efterrätten var en härlig cheesecake..
  Jag åt av allt för jag kunde inte stå emot.. Jag har faktiskt ingen Ågren idag men jag får jobba hårdare framöver. Visst är det jobbigt,men tänk till sommaren när vi går omkring slanka och vackra :)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk när sommmaren kommer..... då vi skrider fram i våra bikinis ha, ha, ha..... kanske på Kåsjöns strandkant? Ja detta med kalas kan ställa till mycket... jättesvårt att bara sitta och titta på läckerheterna. Men det gäller att stålsätta sig.... Ha det.....

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...