VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 11 januari 2013

Jävlar vad rädd jag blev! Hade det gått sååååå långt?

När jag skulle uppdatera min härliga vikt i kväll höll jag på att få spader. Vågen visade på nästan 145kg. Fast förnuftet sa att så kunde det inte förhålla sig så slog hjärtat dubbelslag och jag trodde faktiskt att jag skulle få en hjärtattack. Jag var tvungen att sätta mig ner för att återta kontrollen. Ställde mig på vågen ytterligare en gång men den visade samma resultat! Ropade på "Hjärtat" och bad honom att kontrollera sin vikt. När samma siffror visades igen förstod jag att det var vågen det var fel på.( Fast det hade jag ju redan förstått innan också men man kan ju inte vara helt säker *skratt* ) Efter att batterier bytts och jag vägs igen och samma siffror visades i displayen så åkte vågen ut i soptunna. ( läs återvinningen klart jag inte slänger sådana saker i "sopisen" )

Klart att den skulle gå sönder nu när jag just inlett mitt korståg. Men kanske det fanns en mening med detta? Kanske det inte är meningen att jag ska väga mig i tid och otid. Kanske det inte är meningen att jag ska väga mig överhuvudtaget! Kanske ska jag ta till måttbandet istället? Jo så är det nog. Detta låter mer tilltalande. För jag har ju hört att när man tränar förvandlats fettet till muskler och de väger mer.
Sedan lever jag inte efter någon särskild diet denna gång.Nu ska jag ta till mig alla tips och ideer och göra en egen blandning. Med förnuft så klart och lite mer GI tänk.
Några pass på Monstercykeln har jag också tagit idag. Jobbigt värre ska jag säga. Blir inte så lång nu i början för det tar på krafterna. Efter tio minuter är jag helt slut och har inte kommit längre än 2.5 km. Men eftersom jag cyklar i etapper så har jag ialla fall kommit en halv mil på min resa idag. Undrar om jag ska sätta ett mål? Ja ett resmål menar jag. Det ska jag fundera på tills imorgon!

3 kommentarer:

 1. Jag hade fullständigt tappat hakan om jag hade sett en sån sak på min våg. Så idiotisk är jag att jag väger mig varje morgon, för att hålla koll. Det har ju inte hjälpt så mycket nu i dessa högtider med god mat. Men jag försöker äta mindre i alla fall. För att banta ligger inte rätt till för mig.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Agnetha!
   Jag har också en så´n där cykel som det är meningen att man ska använda inomhus. Just nu är det litet dåligt med det, men jag tänker på den och ser den varje dag.
   Mitt dåliga samvete! NÄR jag ANVÄNDE den flitigt, så gjorde jag det varje dag och räknade ihop sträckan en gång i veckan. Nästa vecka var jag tvungen att slå det resultatet och veckan därpå det sista resultatet. Gick jättebra och sporrade mig, men så trillade jag dit igen och hamnade ur spår.
   Känner mig lite sporrad när jag hör att du tänker börja - jag får ju inte vara sämre.
   Lycka till!
   Trevlig helg!

   Radera
 2. Ang. den rörliga kvasten i mitt inlägg, så knyckte jag den i en annan blogg och lade in den i mitt bildbibliotek. När jag sedan skulle använda den i min blogg, så gjorde jag som vanligt när man lägger in bilder. Knyck min - det får du!
  En fortsatt trevlig helg önskar jag dig!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...