VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 26 maj 2010

Black and White Wednesday.........


Visst finns det vänskap och kärlek mellan syskon. Även om man ibland inte skulle tro detta.(skratt) Här är lilla Moa och storebror Marcus ute på en båttur på Vänern. Det är väldigt spännande så deras händer håller krampaktigt i varandras. Fotot har några år på nacken men kärleken består.

FRIEND LOVE!
18 kommentarer:

 1. OOOOOOOOOOOOOOH! vilken underbar bild..så skönt att hålla varandra i hand på denna spännande resa...

  Skeppohoj!
  Kram
  anita

  SvaraRadera
 2. OMg....look at those cheeks...what adorable lil ones!

  SvaraRadera
 3. HerreGud så söta hon var lilla snuffan
  Och snuffen också såklart.

  SvaraRadera
 4. Underbar bild! Visst finns det säkert det men det har aldrig jag och min bror upplevt. Vi blir bara mer och mer olika för vart år som går och har nu varken pratat eller setts på flera år. Han är en extrem matrialist, statusmännsika, som dessutom tycker att alla ska tycka och tänk precis som han för att vara värda något, jag är så långt ifrån det man kan komma. Så visst finns det kärlek mellan syskon, dock långt ifrån alla.

  SvaraRadera
 5. Oj dom söta barnbarnen. Man kan då aldrig få nog av dom...
  Ja du jag la in en bild till på Rött å Sött...sprättade en cava för att fota lite bubbel med gubbarna...va gör man inte för att få ett bra foto...
  eller för att få dricka cavabubbel =)

  Ha d gott..vi hade en fin förmiddag men nu blåser å småregnar d. Har bäddat i husbilen idag tror jag ska sova där inatt d va så mysigt....=)=)

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker bild! Hela bilden andas sommar, kärlek och glädje!

  Jag har en bild i min blogg på hur jag ser ut med brun-utan-sol-krämen nu, om du inte sett den redan. :)

  Ha en härlig dag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Gud vad söta, och vilken fin bild!
  Tack för att gillar min tävlingsbild!

  SvaraRadera
 8. Så goa ungar.Bra bild tagen så att man ser kärleken och ömheten mellan syskon.Japp! Den dagen kommer att stanna kvar i minnet.Kram!

  SvaraRadera
 9. BS Kanske låter löjligt att frissan och läkarbesöket var jobbigt, men det är för mycket för mig. Jag klarar inte av mycket alls, speciellt eftersom värken hela tiden knäcker mig. Blir stressad av mest ingenting numera, men jag gör det ändå och sedan däckar jag i soffan. Så ligger det till !

  Ha det gott !

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej igen Agnetha!

  Brun-utan-sol-krämen (långt var det :)), köpte jag på Apoteket. Den heter ACO Brun utan sol self tanning lotion för kropp och ansikte. Tuben är brun och vit och just nu hade man ett särskilt lågt pris på den. Den var klart prisvärd.

  Det är viktigt att skrubba huden antingen med en skrubbhandske eller skrubbkräm innan man smörjer in sig med brun-utan-sol-krämen. Först smörjer man in sig varje dag tills man fått den nyans som man vill ha. Det räckte med tre dagar för mig. Sedan behöver man bara smörja sig var 3:e dag.

  Någon skrev till mig att när man slutar smörja in sig kan det se fläckigt ut och då ska man skrubba huden igen så är huden snart normal.

  Lycka till! Alltid kul att få lite färg på huden så här tidigt på sommaren, tycker jag. Utan biverkningar dessutom. :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 11. Hahaha! Du skulle se min min, när jag såg vem det var? Stod där och log för mig själv och tänkte, du skulle bara veta Gudrun.....

  SvaraRadera
 12. Svartvita bilder är kanonfina. Härligt med syskonkärlek på riktigt.

  SvaraRadera
 13. Sött kort, glömde jag tydligen att skriva.

  BS Nejdå, det är lugnt, jag glömmer att du också har värk ! Jag fattar väl trögare än vanligt idag, idag har jag inte fattat ironi även om det är sånt jag gillar och själv är lite bra på , tidvis iaf. Du behöver inte be om förlåtelse för att jag inte fattar, men jag fattar att du inte menar nåt illa.
  Kram från en helt annan Agnetha, hihihi

  SvaraRadera
 14. åååå det är kärlek!! Denna bild skulle dom ha på sina rum och bli påminnda av deras kärlek till varandra när dom bråkat. Syskonkärlek är också syskonbråk, iallafall hos oss. Mer och mer för varje dag som går.

  Sååå underbara goa kinder, PUSS!!!!

  SvaraRadera
 15. So cute!! love the piggy tails!!

  SvaraRadera
 16. Jag älskar de svart/vita bilderna, de har jag alltid gjort, har en del uppsatta på väggen. Hoppas att du har en fin Torsdag *kram*

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...