VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 27 maj 2010

SORG i mitt FOLKHEM!!


Nu har Eurovisionen tappat glansen! Nog var Anna bättre än flera av de låtar som knep en finalplats. Som typ Rumänien och Ukraina, nej de gillade inte jag alls. Usch, Fy, detta har jag aldrig varit med om att Sverige stått utanför själva finalen. Ja vad säger man? Gilla läget? NEJ!!!


Till dig ANNA! (inte för att jag tror du läser det men i alla fall)

Du sjunger som en gudinna och du strålar som solen!
Detta är bara början på din karriär du är en STAR!!

7 kommentarer:

 1. Usch, vad jag är besviken...Anna var värd en finalplats...hon sjunger som en ängel och ser ut som en sådan..och alla pajaser som gått vidare ..känns hiskeligt orättvist.Det här är inte roligt längre..:(

  Kramar
  anita

  SvaraRadera
 2. Rumäninen, Ingen karisma alls.. Cypern inte det minsta bra.. ja det fanns en del som verkligen jag inte skulle va med .. sorgligt på något vis att inte Sveriges flaggor viftar i Norge på lördag.. Jag kommer ju med min jukobox i morgon.. det piggar kanske upp dig lite..:)

  SvaraRadera
 3. Jag är jättebesviken, nu försvann anledingen till att kolla på finalen. Förstod inte att hon inte gick till final, tyckte hon var jätteduktig.

  SvaraRadera
 4. Ja hon sjunger bra, inte tu tal om annat, men den här låten var ingen låt att tävla med, långt där ifrån.

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 5. Helt sjukt att inte Anna gick vidare. Jag bojkottar skiten på lördag!!!!

  SvaraRadera
 6. Jag har en känsla av att det inte spelar någon roll vilken låt man kommer med. Det är naket och sex som gäller, tyvärr!

  SvaraRadera
 7. Kom igen nu Agneta lägg upp lite musik till mig...Jättetråkigt att inte Anna gick vidare men men...kommer en morrondag... ny musik som vi kan gilla.... väntar på dig och ditt val av musik...

  Ha d gott.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...