VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 20 maj 2010

Hallå, Hallå!! Hemliga Armén. Eller?

Mysko!!! Försöker de ta över i Cybervärlden? Ja, inte vet jag men mycket konstigt är/var det i alla fall igår kväll med min dator.

Jag kollar alltid in min blogg innan jag går till sängs så också i går. Ville se om någon kommenterat mina inlägg bl.a. Jag gör som alltid och klickar fram min bloggsida. Men vad får jag se då, en massa konstig text. Hela bloggen är översatt till Thailänska. Eller är den inte översatt? Är det något hemligt budskap? Till vem i så fall? Till er kanske mina bloggkamrater? Till mig kan det inte vara för jag förstår inte ett enda ord!!!

Jag har ju en sådan där översättar Gadget eller hade kanske jag ska skriva men den har jag inte andvänt mig av allt. Försökte att återställa texten till svenska men det fungerade inte. Till slut var jag tvungen att avprogramera denna tjänst. Bort, bort, bort!!! och starta om datorn.

Idag vet jag inte om jag törs återställa den igen.

Vad kan detta vara????

9 kommentarer:

 1. Men du d lät inte alls bra. Man kan ju bli "hjäääälp" med mindre.
  Jag har då inte tack å lov, haft nå strul med min dator...men linky till MacroLovers var jättekonstig imorse...

  Ha en skön dag.

  SvaraRadera
 2. Jag chansade och återställde översättarfunktionen. Får väl se om de kommer tillbakas.

  SvaraRadera
 3. Kikar förbi o kollar läget. Ha det så gott. Kram

  SvaraRadera
 4. Det är bara hos en person. Jag fick arbetet i dag och fick träffa brukaren som det heter. Jag ska börja på tisdag och vara med på ett personalmöte hos honom. Sen så ska jag gå tillsammans med en annan person ett par gånger innan jag börjar själv. Det känns verkligen skönt och framförallt så slipper jag leva på det sociala nu. vilken lättnad alltså. Ha det så gott. Kramar!

  SvaraRadera
 5. Ibland händer mystiska saker på datorn, precis som om den lille rackarn lever sitt eget liv...Jag har oxkså den där översättaren aktiv...Kramiz

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag är nu ingen expert på det här, men kanske måste du göra en helt egen "spelare" för att det ska synas på din blogg. När jag klickar så kommer ju min fram. Testa det först så får vi se om det hjälper. När du har valt hur din spelare ska se ut så kan du söka på olika fågelnamn. Du klickar där det står MixPod.com under min spelare. Hoppas det hjälper dig lite!
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Det här med datorer är rena grekiskan för mig, dom ska bara fungera annars fattar jag inget... Som tur är har jag en man som är duktig så då fixar han :-). Skönt att du ändå lyckades återställa det till svenska, annars hade jag inte förståt nånting idag ;-)
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Haha, ja mycket konstigt händer. En kompis till mig fick hela sin facebook på arabiska och kunde inte för sitt liv fixa tillbaka det på svenska. Kram

  SvaraRadera
 9. En invasion från yttre världsrymden såklart. Synd att du tog bort deras meddelande. Det kanske var något viktigt :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...