VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 22 maj 2010

Minnen av mamma.

Jag snubblade över en gammal femtiotals låt hos en av mina bloggvänner. Känslofyllda minnen sköljde över mitt hjärta. När denna låt var populär var jag fortfarande en liten flicka och dyrkade min mamma över allt annat. Mamma var allt för mig, jag tyckte att hon var vackrast i hela världen, en drottning om man jämnförde henne med mina kamraters mammor. Det var ingen som kunde mäta sig med henne jag hade satt mamma på en pedistal. Jag såg inga fel jag såg bara en kärleksfull kvinna. Att hon naturligtvis hade sina fel och brister fanns inte i mina ögon.

Hemma hos oss stod radion alltid på, (jag tror det var P3 som var den populära kanalen på den tiden) och när Doris Days röst ljöd ut ur högtalaren på den gammla radion tog mamma mig i mina armar och så dansade och sjöng vi tillsammans OUE SERA SERA så det hördes lång väg.

Jag tycker faktiskt än idag att denna sång är helt underbar!10 kommentarer:

 1. Det var en låt som jag minns min mor gilla oxå. Kram

  SvaraRadera
 2. Oj - en riktig nostalgitripp!!

  SvaraRadera
 3. Jaaaaa, denna låt kommer jag också ihåg.......blir nostalgisk när jag hör den..kommer ihåg när den spelades på radion och min syster och jag skruvade upp ljudet och dansade runt på köksgolvet....
  Tusen tack för att du delar med dig..!!

  Ha det gott!
  Kramar
  anita

  SvaraRadera
 4. BS Hahaha, det kanske är en hjort, har ingen riktig kläm på det där. Äsch, nu får det stå iaf.
  Nej, jag har inte vaccinerat mig, talar om att göra det varje vår och sedan rinner det bort. Ska ta tag i detta ! Det lövar jag !

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Nostalgi på högvarv Agneta.. den hörde jag oxså när jag var liten flicka .. den svenska versionen oxså.. minns jag hade den i något sånghäfte då. Mamma är alltid mamma hur det än är. Jag har varit hos min idag på hennes egna boende.. mindre trevligt då hon inte alls var pigg idag.. men jag försöker göra allt för henne:)
  Kramar till dig i dina minnesstunder:)

  SvaraRadera
 6. Jag sitter med ett fånigt leende på läpparna och minns........Härligt!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag hade den inte öppen för någon, tänkte först radera den ´men att först kopiera det som var viktigast för mej,

  Men sen var det många som skickade meddelanden på FB och ville att jag skulle fortsätta att blogga.

  Jag har varit så down ett tag, har inte ens märkt att våren eller sommaren är på väg, vi lever i vår egen lilla bubbla här med begräsningar och Jaja blir bara sämre och sämre, det finns nog ingen som kan förstå hur jobbigt det är att se en nära anhörig försämras,
  Min vanmakt och ilska över att det inte finns ett organ så att han blir frisk.

  Ibland frågar jag mej själv om jag ska behöva bevittna att han dör framför mina ögon?? Det är något vi måste vara förberedda på oxå, är så trött på att vara förberedd på ditten och datten.
  Men det är att gilla läget??

  Kraaaaaaaaaaam,

  SvaraRadera
 8. God morgon. Sv. Hon sjöng handens fem fingrar. Kram

  SvaraRadera
 9. Härligt, nostalgi med dessa gamla låtar. Priserna privat är detsamma. Har dessutom på detta tagit ett extraerbjudande som de hade på tandblekning så nu skall jag få fina hollywoodgaddar ;) Kram

  SvaraRadera
 10. Ja du tänk så mycket minnen en låt kan väcka. Nästan så att man kan känna dofter också. Ha en bra kväll. Kramar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...