VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

torsdag 27 maj 2010

SEMIFINAL 2

Ikväll tävlar Sverige och jag ska verkligen hålla mina tummar och tår för Anna så att hon går vidare till Finalen på Lördag. Men hon får det svårt, för hon har kommit in i fel grupp. Hon skulle ha varit med i tisdags istället då hade hon fått sin finalplats lätt som en plätt. Här kommer hon att få strida mot många bra bidrag bl.a Azerbaijans Bidrag. En svenskskriven låt av Anders Bagge och Stefan Örn som Sandra Bjurman har gjort musiken till. En riktig rysare och storfavorit. Men eftersom det finns tio platser att tävla om hoppas jag att Anna får en av dessa.
Synd att man inte får rösta på sitt egna land nu i semifinal 2 då Sverige FÅR rösta. Detta fick vi ju inte i tisdags trots att vi inte ens var med och tävlade. Konstigt!! Konstigare är det på Lördag då får alla rösta och på sitt eget land också. Eller har jag feltolkat de nya röstnings reglerna? Det är lite rörigt.

Glöm nu inte att titta ikväll Kanal 1 kl. 21.00. Rösta INTE ikväll för då går er röst till någon annan och inte ANNA.

HEJA ANNA!

2 kommentarer:

  1. Anna gjorde ett fantastiskt bra uppträde, men med så många bra låtar så vet i sjutton om hon går vidare..
    Ha de vi håller tummarna:)

    SvaraRadera
  2. -Jag sitter hellre här under eken och luktar på blommorna istället ... hehe. Näe, så här är det Ingen tv för mig, bara jobb,jobb,jobb. Kommer hem alldeles försent för detta, men man överlever.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...