VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

måndag 24 maj 2010

Djävla panna!!!!!


Hela eftermiddagen har jag varit ute i trädgården och arbetat. Ja jag menar, verkligen jobbat. Jag har klipp gräsmattan och gått med trimmern där det behövdes och DET behövdes på MÅNGA ställen ska ni veta., Pysslat lite med växterna i växthuset hann jag också med innan det blev kvällen.
Skitig och svettig gick jag in och såg fram emot en härlig dusch. Men inne i duschkabinen fick jag en nära döden upplevelse när det iskalla vattnet skölje över min kropp. I 100 knutar kastade jag mig ut därifrån och in i pannrummet. Djä.... pannan stod still och hade gjort det länge också. Inget varmvatten fanns, termostaten visade bara 40 grader. Det betyder inte att varmvattnet håller denna temperatur för då hade det funkart nej så är det inte tyvärr!!
Nu sitter jag här skitig och svettig och svär över denna DJÄVLA Pelletspanna!!!!!
Mannen min har fixat till den så att den återigen fungerar. Men det dröjer flera timmar innan den hunnit värma upp vattenberedaren.
Så nu ÄR jag riktigt SUR!!!

7 kommentarer:

 1. Kvällen är här nu. Kram

  SvaraRadera
 2. sicket elände.;-(..hoppas du fått dig en varm och goo dusch nu..

  Ha det gott!
  kram
  anita

  SvaraRadera
 3. Hahaha ja jag kan förstå din frustation när du får kallt vatten över dig...jag hade nog också surnat till....ordentligt.
  Men nu hoppas jag du sitter nyduschad och varm.

  Ha en mysig kväll.

  SvaraRadera
 4. Surprise, surprise...
  Sådant har jag också råkat ut för! Förstår din sinnesstämning till fullo!!

  Det är ju både för- och nackdelar med vedeldat - som vi har - eller pelletspannor. Denna bistervinter har vi varit glada åt vår ved. Lett medlidsamt åt dem som har elvärme...

  SvaraRadera
 5. Vilket öde.. det där vattnet är vi verkligen beroende av.. du bar väl solhatt;)

  SvaraRadera
 6. Man blir ju fullständigt hysterisk! Skiten och eländig, men tji varmvatten. Om det kan trösta dig har jag varit ute för samma sak! Här handlade det om en sketen ring av nåt slag som var trasig. Vi har fjärrvärme, så en tekniker fick komma.......
  Nu är du ren och snygg antar jag!

  SvaraRadera
 7. Hahahaha ! Jag ser det framför mig! *skratt*
  Förstår att du blev förbannad, och vad hade varit bra då? Jo, att ta en kall dusch, för att lugna ner nerverna, dumt va!?
  Så tokigt det kan bli......
  Stackare, hoppas du är varmare nu!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...