VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 8 maj 2010

VM i Speedway på Ullevi.

Bilden har jag lånat av Daniel Malmberg.


Jag gillar inte Speedway, men min man han är ett stort fan av denna motorsport. Ikväll sänds en av Delfinalerna i GP från Ullevi på TV. Jag är väldigt storsinnt och låter honom titta på StorTV:n. Nej jag är inte bitter som förre speedwayåkaren Tony Rickardsson sa. Det fanns inget annat intressant för mig att se på.
Jag har suttit här en stund nu framför skärmen och läst runt lite bland Bloggarna och kommenterat en del. Fick göra detta nu utan att få dåligt samvete för att jag är osocial. Mannen min gillar nämligen INTE när jag parkerar mig framför datorn.
Föresten kan jag ju bjuda till lite nu för snart så är det Eurovisionsfestivalen i Oslo och då ska jag sitta bänkad framför TV.n

17 kommentarer:

 1. Min gubbe är inte heller så begeistrad i att jag sätter mig vid datorn, fast konstigt nog så tycker han det är kul när folk i Side kommer fram och hälsar, då de har läst min blogg...Lite dubbelt!
  Ny kamera sedan julen men jag har varit lite rädd för den så den har legat där o väntat på mig...Du kan se den på den här adressen idag! Kramiz

  SvaraRadera
 2. God morgon. Här sitter gubben vid stationära datorn o jag vid lappen. Gillar inte helle Speedway. Kram

  SvaraRadera
 3. ja. då kunde du ju sitta en stund vid datorn

  SvaraRadera
 4. I Sverige får man både och ,men inte i Danmark.Jag är uppvuxen med speedway (far körde)tittar gärna på det.Ha en bra söndag! Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej Agnetha!

  TACK för ditt tips till mig om att ringa Telia om problemen med min mobiltelefon! Jag har också Telia som operatör. Ingen här hemma har kunnat hjälpa mig och själv har jag inte förstått hur jag skulle göra.

  Svaret på "problemet" var så löjligt så jag skrattade när jag fick veta det; jag hade slut på pengarna på mobilen! Jag brukar ju få meddelande om när det håller på att ta slut, men på något sätt har det inte fungerat den här gången. Och inte tänkte jag eller någon annan på att det kunde vara SÅ enkelt. :)

  Så nu blir det till att sms:a igen!

  Jag läser ditt inlägg och jag känner igen mig i det. Jag tänker att jag struntar i vad andra tänker om mitt bloggande. Känner jag för att blogga och har tid för det, då bloggar jag. Därför att jag blir glad av det. Och blir jag glad, då är hela jag en bättre människa för min omgivning också!

  Jag upplever bloggare som oerhört sociala och öppna människor i allmänhet.

  Blogga på!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Här har jag inte det minsta dåligt samvete för att jag bloggar, mannen brukar spela på sin dator så jag gör vad jag vill ;) Har jag inget skrivit så brukar han istället fråga.. "skall du inte uppdatera" ? Lånda du bilden, jag har själv lånat den genom google. Kram

  SvaraRadera
 7. Jag gillar inte speedway överhuvudtaget, men smaken är ju som baken...
  När det gäller motorsport, är det INGEN som snackar miljö och utsläpp....Konstigt. Fast det är en massa kulor i det förstås ;)

  SvaraRadera
 8. Jag är totalt intresserad av allt vad sport heter och som tur är är även maken det :-)!
  Härligt med en ny altan, vi skulle vilja fixa vår oxå. Städa, usch, det skulle jag behöva göra oxå, en sån där storstädning som alla prata om ;-), får väl se om rätt tillfälle infinner sig ;-)!
  Ha en mysig fortsatt söndag, kram Malin

  SvaraRadera
 9. Här finns inget intresse för speedway och datorn sitter jag vid när jag själv vill det :) Det ska ju inte ta all tid att sita framför den. Ha en trevlig söndagskväll!

  SvaraRadera
 10. Utedass är inte min favorit iheller.Nattikram!

  SvaraRadera
 11. BS Jaa, fick till det och fick till det vet jag väl inte, men nu är det iaf gjort !

  Hoppas du haft en bra helg !

  Kram

  SvaraRadera
 12. *skratt* Känner man igen det där eller......
  -Måste du sitta där hela kvällarna?
  -Jamen jag ska bara......
  Men om man går och sätter sig bredvid sitter dom bara och flippar med TV-kontrollen och klagar på all skit som visas..
  Då är lätt att säga:- Skaffa dig en hobby vetja!
  Jag blir farmor runt den 18 juli är det sagt, det ska bli så mysigt med en liten bebis i familjen igen. Och stackars lille Liam tror säkert att han blir bortglömd, men det är ingen risk, man kan med gott samvete låna honom och avlasta familjen lite då och då!
  Tack för komplimangerna om bilderna!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 13. hahaha ja dom gulliga sälarna jag pratar om väger si så där en 200kilo, och jag tror visst att dom passar i mittbena....

  Va konstigt jag satt ju igår och skrev i din kommentarruta men nu ser jag inte alls att jag lagt in nån kommentar. Spökar det....eller har jag slarvat med inlägget igen.
  Jag satt å skrev igår när gubben satt å kolla hockey....och det gör han nu med.

  Äh jag sitter nog å bloggar när jag känner för det, det är nog mest att jag inte kan sitta så långa stunder åt gången för min rygg håller inte.

  Ha en bra kväll.

  SvaraRadera
 14. Det finns olika program typ photoshop som man kan fixa bilderna i. Lite knep och knåp och sen får man till det. Lycka till!

  SvaraRadera
 15. Morn, morn! Måndag igen och ny arbetsvecka, fast en kort sådan för många! Kramiz

  SvaraRadera
 16. Hejsan o tack för kommentaren. Jag kommer nog med ett litet inlägg snart. Ha det så gott. Kramar Mi

  SvaraRadera
 17. Hej och god kväll! Här har vi haft en kanondag, men någon knäppis har lovat massor av regn imorgon. Vill INTE ha! Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...