VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

tisdag 4 maj 2010

Rekord i Humorgalan

UNICEFs Humorgalan – för varenda unge direktsändes den 2 maj i TV4 från Berns Salonger i Stockholm. När kamerorna släcktes efter TV-sändningen hade 30 600 personer ringt in och anmält sig som Världsföräldrar, vilket är nytt rekord.

Är du inte redan Världsförälder bli det nu och var med och kämpa för varenda unge, varje dag året runt. Som Världsförälder hjälper du inte bara ett utvalt barn i en by eller ett land, utan alla de barn som behöver det. Det blir mer rättvist så.

Eller handla något från UNICEFS Webb Butik allt för att stödja KAMPEN FÖR VAR ENDA UNGE!

Jag tar mig friheten att åter här på Bloggen lyfta fram det enorma arbete som organisationen Unicef gör för alla våra barn i världen.

9 kommentarer:

 1. Jag såg programmet. Tycker det är så viktigt att folk får upp sina ögon för att stötta så gott de kan.. behöver inte vara en massa guldpengar.. en nål räcker eller någon annan present.. finns ju en del på deras hemsida.
  Jag gjorde lite PR idag oxså faktiskt på min andra blogg:)

  Kul du gillar Musikjukeboxen.. själv längtar jag oxså ska du tro, hade helst velat haft ett tema varje dag.. men det kan man ju inte eller??
  Jag har redan planer inför fredagen;)
  Ha de gott kram till dig

  SvaraRadera
 2. God morgon. Ja ett bra program det var. Kramar

  SvaraRadera
 3. Såg inte programmet, just nu är ekonomin ansträngd, inte skoj. Har dragit in på en massa för att få lite mera pengar över, vilken tur att vi inte har några avbetalningar ! Eller småskulder. Känns så det räcker med vanliga räkningarna.

  Vila dig nu efter barnvaktningen ! Ta det lugnt och fint och sköt om dig !

  Onsdagskramen

  SvaraRadera
 4. Hmmm du bor inte så långt från mig ändå.
  Bara konstaterade.

  Kram

  SvaraRadera
 5. jag bloggade också om det, jag hoppas att du får en fin dag nu

  SvaraRadera
 6. Verkligen kul att dom slog rekord,jag är nog tyvärr en av dom som alltid säger: man borde... och så händer inget mer, men nu ska vi ivf börja bidra till alla världens ungar! En sak till som vi stöttar är Barncancerfonden,det känns angeläget för oss som föräldrar.
  Ha en härlig onsdag! Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Hej! Ja visst va det ett bra program! Tack för kommentaren om balkongen. Jag blev supernöjd! Ja, det är väldigt orättvist att medicinerna inte är gratis. Det borde de absolut vara! Förkylningen börjar gå åt rätt håll nu iallafall och jag hoppas att vara i bra form igen imorgon. Känns som om jag hamnar efter med allt! Hälsa dina! Kramar från mig o mina gossar

  SvaraRadera
 8. Ja det är Staffan, bilden är tagen på Kreta för ett par år sedan. En härlig semester!

  Jag missade tyvärr programmet, jobbade......
  Men kan kanske se den på datorn, kom jag på!
  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 9. Vi deltog genom att anmäla oss. Vi hjälper nu UNICEF, Rädda Barnen och så har vi vårt fadderbarn Zubeyer i Bangladech (vet inte hur det stavas) så vi gör vårt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...