VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 2 maj 2010

HEMMA!!!!

Nu är jag äntligen på hemmaplan igen. Det känns riktigt skönt faktiskt. Det är allt som ordspråket säger - Borta bra men hemma bäst-Vi gjorde en avstickare till min åldrige far som bor i Västerås för att prata runt lite och för att titta till honom. Den hjälp som han får från hemtjänsten och sin något yngre bror tycks inte fungera fullt ut. För det som mötte oss på hans uteplats var ett berg av hushållssopor. Solen gassar på framemot eftermiddagarna där, så stanken var inte av den sköna precis. När jag frågade om detta svarade han att han inte vågat gå till soprummet som ligger en bit bort för han var rädd att han skulle ramla och bryta sig. På frågan om varför hemtjänst eller hans bror inte kastat detta fick jag inget svar. Ja vad säger man och vad gör man? Min far är en riktig motsträvig och egen man så det är svårt att vara han till lags, kanske är detta problemet för de som vill hjälpa i Västerås också. Förmodligen är det så.
Det var bara att leta upp sopsäckar och fylla dem med alla dessa ICAkassar som var ihopknytna med sopor. Det blev 2,5 säck med hushållsavfall och 6 st stora kassar med papperskräp.
Usch vad tragiskt livet kan bli. Men att flytta på denne man det är helt enkelt otänkbart så det är bara att gilla läget.

4 kommentarer:

 1. Fy så tråkigt när det inte fungerar, man blir lite rädd hur det ska bli för en själv när man blir gammal. Och vår generation blir nog inte så lätt att tas med misstänker jag....vi är kanske inte lika tåliga som de som är gamla nu.
  Och när 80-talisterna blir gamla vågar jag inte ens drömma om! Vem curlar då? 80-talisterna är ju tyvärr den jobbigaste "kundkretsen" vi möter på akuten.
  Drar sig INTE för att söka akut för en finne på näsan, nej jag skojar inte!
  För min del hoppas jaga de återinfört ättestupan........

  SvaraRadera
 2. Jag glömde ju skriva att det är klart du också hade varit välkommen på ett glas vin! Det får bli nästa gång du är i stan...

  SvaraRadera
 3. Hej Agnetha!

  Tack för ditt besök i min blogg och för att du kommenterade där! Det gjorde mig glad!

  Jag blir följare av din blogg och du får gärna bli det av min, om du känner för det! Jag gillar att skaffa mig nya bloggvänner. Jag är ganska ny på Blogspot, men har också en blogg på Passagen, http://www.maskroskvinnan.se.

  Att blogga tycker jag är en generös handling. Man delar med dig av sina liv och sina erfarenheter. Det tycker jag är fint.

  Jag önskar dig allt gott och lycka till med ditt bloggande!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Har läst in din blogg en stund nu och det låter som om ni har haft en härlig valborg!
  Trist att det inte fungerar med din pappa, måste vara jobbigt.
  Titta gärna in hos mig om du vill, jag återkommer självklart!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...