VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 20 mars 2010

Allt ordnar sig tillslut.


Jo då mannen min fixade till pelletsbrännaren igår tillslut. Men det tog hela dagen för honom. Han fick t.o.m gå upp på taket och sota skorstenen stackaren. Men jag vet inte om hans kropp/hjärna fick en chock för han stöp inte tillbaka i sängen utan satt med och tittade på tv hela kvällen. Jag frågade hur han mådde och han sa att han mest var irriterad. Nu ikväll har allt vad testosteron, adrenalin och andra stress hormoner lagt sig tillrätt i hans kropp igen, så nu börjar han åter att känna sig dålig. Stackars människa!

Nu ikväll ska jag titta på Milleniumserien som börjar på tv. Jag har läst alla böckerna och sett alla filmerna så jag vet ju vad det handlar om, men jag tycker att den är så fantastiskt bra så jag måste se allt igen. Körslaget börjar också men det spelar jag in så kan jag spola bort all reklam när den kommer. Jag ringer aldrig in och avger min röst i alla fall.


Jag fick en vårhälsning ifrån barnbarnen i Nackafamiljen i dag via mobilen. Två små underbara ungar log mot mig på sin vårpromenad. Visst ÄR de söta, Maya ( alias Greta Garbo)och lille Erik.


Djäklar också nu kom bilden på fel plats!!!!!!!! Den skulle ha varit här i slutet.

6 kommentarer:

 1. Så fina de är dina små!
  Jag hade också velat se Milleniumserien,men de kanske går i repris nån dag.... jobbar inatt. Har en lugn stund, är på ortopeden inatt och ännu har inte "de breda grabbarna" dykt upp. Det brukar ju dyka upp framåt morgonkröken när de ska hem fulla och dana. Då brukar det trillas både hit och dit, och så blir det lite gips och en massa dåliga skämt som man ska skratta åt, de är ju såååå underhållande tror dom.....
  Fast det är inte värst att säga för mycket, rätt var det är så liggger man där själv!

  SvaraRadera
 2. God morgon. Idag åker vi till Sthlm på kalas. Hoppas det inte blir mycket snö som dom lovat. Fina barnbarn, har du fler? Jag har 6 st. Kram

  SvaraRadera
 3. Så fin hälsning, kan tro att det var höjden på dagens händelser. Skönt att han fick den fixad. En annan är nyss hemkommen från nattjobbet och alldeles snart i sängen :) Ha en fin Söndag *kram*

  SvaraRadera
 4. Fin hälsning från barnbarnen du fick.
  SV: Ja visst kvittar det vilken dag det är - alla dagar är sig lika. Jag han bara skriva inlägget om att jag ville ha regn så började det snön. Typiskt. Ha en fin söndag med förnsterputs o allt. Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilka godingar!!!! Man blir så glad att se dom. Vet exakt hur det känns, Kram

  SvaraRadera
 6. Godmorgon Agnetha!

  Åh vad söta dom är, Dina barnbarn.

  Svar på kommentar:
  Jo jag skannade hela datorn i Lördags efter jag upptäckt att där var virus i den. det tog ett par timmar bara. Har två program att ta bort skräpet med. Men eftersom jag fick Din kommentar i går kväll, så har jag för säkerhets skull skannat den en extra gång med bägge programmen. Så nu är min dator risk fri.

  ha en fin Måndag.

  Kram
  Stevie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...