VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 19 mars 2010

Stackars min "gubbe" !


Nu är det synd om min man!!! Han har fått lämnat sjuksängen mot sin vilja för att vår pelletsbrännare har lagt av. Efter några försök att starta upp den igen insåg han att det var något annat fel än igensotat rör. Han fick ringa firman vi köpt den av och de kom för att kolla in läget. Jo då det var fel på ett av rören SÖNDERBRÄNT !! måste bytas. Men den firman hade inte tid, utan lämnade av ett nytt rör och sa att han kunde säkert fixa detta själv. Men det är inte så lätt när man är febrig och orkeslös att sitta och klura ut i ett utkylt garage. Jag tycker så synd om honom och inte kan jag vara han behjälplig heller. Det börjar att bli kallt inne och varmvatten kan man glömma på ett tag.
Jodå vi bor i en stad inte ute i urskogen, men det är fredag och alla rörfirmor är upptagna med annat det finns ingen som har tid att hjälpa till. På det privata planet känner vi inte heller någon sådan hantverkare. Så det är väl bara för han att bita i det sura äpplet och hoppas att det fixar sig.
Det är i sådana här lägen som man önskade att man satt i en lägenhet istället. Bara att ringa vicevärden när det uppstod problem.

7 kommentarer:

 1. Det där låter inget vidare. Ja det är ju faktiskt synd om honom. Att bo i lägenhet har ofta sina fördelar men sist när kranen i köket gick av och det sprutade vatten som ur en fontän. Då var det inte kul. Satte dit kranen lite provosoriskt men så fort jag kom åt den och kranen var på så började det spruta i gen ,haha. 4 dagar fick jag vänta på ny kran. Nu efteråt kan jag skratta åt det men inte då. Kramar och hoppas att han lyckats med att byta röret. Kram

  SvaraRadera
 2. Stackarn, är det inte typiskt att det ska hända nåt sånt just nu?
  Det är såna tillfällen man gärna håller sig ur synhåll? Så man slipper höra eventuella svordomar och andra besvärjelser över både det ena och det andra *skratt*!
  Men han fixar nog det där, sen får du väl ge honom en god varm toddy (med mycket rom i) eller nåt.......
  Och du kan ta ett glas vin, slänga upp fötterna i soffan och bara vara. Det är ju ändå fredag!
  Ha en bra helg Agneta och kramar i massor!

  SvaraRadera
 3. OJJJJ,OJJJJJ sicket elände. Hoppas det ordnar sig så att han får krypa ner i sängen igen.Jaaa.. det är vid sådana händelser som det är skönt att bo i lägenhet..
  Ha det bra!
  Kramar!!!!!
  Anita

  SvaraRadera
 4. Stackars han, inte kul när dom inte har tid. Minns när vi fick vattenläcka ingen som ville komma. tre dagar före min 55 årsdag. Kram

  SvaraRadera
 5. Stackarn. Det är lagen om alltings jäklighet! Allt på en gång. Trots allt är det viktigare att bli frisk......

  SvaraRadera
 6. Godmorgon Agnetha!

  Det vad det värsta jag hört (eller snarare läst) på länge.
  Tycker att om de kan ta sig tid och kolla på det, då kunde dom väl för sjutton bytat röret.
  Hade en firma som kom förra veckan för att spola igenom avloppen i huset jag bor i. De bytte ut rören under vasken i köket (som var ifrån 1957) samt på toa (den var från 1994, men jag hade fått en för kort så det läckte sidan om), det tog max 10 minuter.

  Min filosofi (jobbar inom vården) är att Du har alltid 5 minuter över, även om Du har mycket att göra!

  Ha en fin Lördag.

  Kram
  Stevie

  Svar på kommentar:
  Vill Du följa min blogg kan Du bara klicka på blogglovin knappen i min sidokolumn.

  SvaraRadera
 7. Mindre kul vid sådana här tillfällen kan jag tro. Fick han det ordnat ? Han stupade kanske tillbaka till sängen illa kvickt efter det. Nu skall jag kolla in smyckesbloggen.. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...