VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 17 mars 2010

På bättringsvägen.

Nej någon Piggelin det är jag inte ännu, men helt klart på bättringsvägen. Idag har jag orkat vara uppe nästan hela dagen. Promenerat runt i huset och konstaterat att det är väldigt dammigt överallt. Så det får man väl ta tag i när krafterna återvänder, för någon Hemfrid är vi inte anslutna till av plånboks skäl. :) Hjälper föga med RUT-avdraget.

Mannen min ÄR det synd om idag. Vår diskmaskin gick sönder igår kväll och att handdiska är inte aktuellt varken för honom eller för mig någon längre tid. Man har vant sig vid denna diskmaskin och tycker att den hör till. Men visst kunde vi ha väntat tills vi blev lite bättre med att köpa en ny, men så tyckte inte han. Efter lunch drog han till Elkedjan och kom hem efter en liten stund med en ny. Ut bar han den gamla och in kom den nya.

-Ska du installera den där själv? frågade jag.
-Ja, det ska jag det är väl ingen konst. Är väl bara att koppla ihop med de rördelar som finns. Det ordnar sig allt ska du se, sa han.

Men så lätt var det inte, det blev han snart varse om. För de gamla delarna passade inte ihop med de nya. Efter många svordommar for han nu ner till affären för att skaffa grejer så att han kan fortsätta. Själv gick jag down under och satt mig här vid datorn en stund.Jag kan inte vara honom behjälplig i alla fall.

Jo det är synd om honom för han ÄR faktiskt inte bra skulle nog ha behövt att ta det lugnt istället. Det är detta som jag inte förstår med karlar. Ena stunden så är de som små barn, tål inte den allra minsta bacill, för att nästa ställa till med världens jobbgrej.

Finns det några karlar därute i cybervärlden som kan ge mig ett svar?

6 kommentarer:

 1. Hej o tack för hälsning. Skönt att höra att du är på benen. Vår familj har inte kräksjuka utan det är ett av barnen som har halsfluss och är man liten är det vanligt med kräkningar i samband med det. Tråkigt för dina barnbarn. Vi hoppas att alla familjer kryar på sig så att det blir lite utelek i Sälen. Jag är nog lite deppig, men snart är det dags att gå in i dimman. Kram

  SvaraRadera
 2. God kväll Agnetha!! Skönt att du är på bättringsvägen. Ja visst hade han väl kunnat väntat men så är karlar som barn om dom får för sig något så ska det ske NU, helst igår, haha.
  Ha en skön kväll. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Hejsan. Håller med Mi. Men min gubbe brukar fixa allt. Han har dylexi men väldigt praktisk. Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har rådfrågat min bättre hälft och han har inget bra svar. Det är bara så.....

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att du mår bättre! Javisst är det konstigt med karlarna, vet ingen som kan svara på dina frågot, men vi är ju från Venus och dom från Mars, såå........
  Jag är gift med en från Mars också, annars kunde jag ju fråga...
  Synd bara att jag lockade dig till tårar nu när du faktiskt mådde lite bättre, fy skäms på mig!

  SvaraRadera
 6. Skönt att du mår bättre. Jadu, vi försökte oxå att installera vår diskmaskin här hemma, det slutade med att vi fick ringa en rörmokare ;) Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...