VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 5 mars 2010

NEJ NU DJÄVLAR !!!


Det går inte så bra med mitt hälsosamma liv. Efter årskiftet lovade jag mig själv som så många andra att nu skulle jag ta tag i de där kilona som gör att jag flåsande tar mig fram här i livet.

Allt tar emot. En sådan banal sak som att ta på skor och stumpor känns det vill jag lova. Lika dant att gå i trappor.Men det är inte min mat som är boven för den är hälsosammt sammansatt. Det där med mat det kan jag efter att varit med i Viktväktarna en så där 3-4 gånger samt läst på om allt vad näringslära heter. Godis och kaffebröd det gillar jag men det har jag varit MYCKET försiktig med sedan nyår. Jo, jo visst blev det lite smaka när barnbarnen var här, men annars har jag inte köp någonting.
Nej grejen är att jag har fått en inneboende som heter LATMASKEN. Han, för det är väl en han, det brukar det vara när det är något negativt, ha ha)har bott här ett bra tag. Nu ska han ut, han är från och med nu vräkt.Hoppas att det hjälper så att jag inte behöver fixa ett besöksförbuds intyg.
För att göra det lite enklare för mig och för att slippa bryta armar och diverse ben i halkan utomhus, har jag varit och hyrt en Crosstrainer Jag var jättesugen på att testa den och hoppade glatt upp på maskinen nu på kvällskvisten. Men GUUUD vad det var jobbigt, trodde hjärtat skulle stanna i kroppen på mig efter bara några minuter. Men f..n den som ger sig så jag pressade mig till det yttersta i någon minut till. Då small det till i armen aj aj vad det gjorde ont. Jag har en ”inklämdaxel” en skada jag fått efter en trafikolycka för ett antal år sedan. Så vad ska jag göra nu, ja vi får se i morgon får hitta på någon annan lösning. Andvända ena armen kanske och binda upp den andra i någon mitelladuk.
Det måste gå!

4 kommentarer:

 1. En sån har jag haft, och jag saknar den ofta. Det är jättebra träning, men jag fick sälja den när vi flyttade, pga utrymmesskäl.
  Men det blir nog svårt att träna med en arm!
  Ta det försiktigt så du inte skadar dig ännu mer!

  SvaraRadera
 2. Känner igen alla de där tankarna, varje måndag man började sitt nya liv, och alla tappra försök.. du.. ta och förändra livet / mat / kost i mer lagom takt tycker jag. Lycka till *kram*

  SvaraRadera
 3. när man väl kommer i gång blir det ett gift jag lovar..... kram N

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha...jag känner igen mig i dig...den där förbaskade latmasken....det är mycket skönare att få sitta hemma i soffan än ut och gå....jag tröstar mig med att det är så halt ute nu...så det är LIVSFARLIGT att ut o motionera!!! Hoppas din axel blir bra...men passa dig jäkligt noga för motion..du ser ju hur farligt det är!!! Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...