VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

lördag 9 oktober 2010

BORTA IGEN!.Faaan ta dig djävla tjuv!!!

Jag blir så ledsen, så ledsen. Åkte ner till kyrkogården förut ikväll för att se om blommorna fanns kvar. Men nej de var också borta som de andra. Nu är det den tredje buketten som försvinner och tillika vasen. Jag gick bort till den plats som jag hittat den andra vasen på men där fanns heller inga blommor. Ja vad gör man? Det är ju bara att konstatera att blomtjuven hade nappat på mitt bete men försvunnit spårlöst från platsen. Sitter väl hemma vid och njuter av blomsterprakten. Hur nu man kan göra det. Guuud va lågt att stjäla från en grav! Hoppas att det spökar runt ordentligt hemma hos vederbörande. Tänk om jag hade kraften att skicka dit riktigt elaka demoner då skulle jag inte tveka. Nu blir det inga mer lösa blommor på graven jag ger upp!

11 kommentarer:

 1. Go´kväll Agnetha! Såg din uppdatering och blev helt förskräckt. Ännu en gång... Det är ju inte klokt!
  Läser nu din blogg och blir så heligt förbannad och även besviken. Det är så himla svårt att tro, att det finns människor som bär sig åt på det här sättet, människor som saknar känslor, respekt, vanligt vett och sans och jag vet inte vad... Ska inte svära mer än nödvändigt här ute kanske, men jag kan en hel del.. och de borde alla stå på plats där tjuven inte skulle kunna undgå dem.
  Förstår mer än väl att du känner dig både ledsen och uppgiven. Vad tusan gör man?
  Kram/SA

  SvaraRadera
 2. Det var väl då själva faaan!! Nu börjar man ju undra om det är en och samma person, hur mycket blommor får de plats med?? Samvete saknar han/de i allafall, man ryser vid blotta tanken. Hoppas att det för riktigt mycket djävulskap med sig att stjäla från kyrkogårdar...
  Angående leksaken så fick fara runt till flera ställen för att köpa dessa nedrans knappbatterier, så de är sprojlans nya. Men säkert har barn provat att trycka gosedjuret på magen, så den har väl revbensbrott eller något sådant...funkar gör den inte. Hade väl tänkt mig söndagen liiite annorlunda, avskyr nämligen att gå i köpcentrum på helger och trängas med en massa folk. Men vad gör man inte...??!!
  Önskar dej en bra helg trots allt som hänt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men fy vad tråkigt förstår att du blir både ledsen och förbannad. Sjuka människor det är vad det är,
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 4. Det är bara för jävligt. Att stjäla blommor från en grav är väl ändå bland det lägsta man kan göra!!

  Blir så förbaskad när jag läser om sånt. En sund människa skulle aldrig nedlåta sig till nåt sådant.

  Ha det bra!
  Kram

  Ps. Vi "träffades på FB under låten Imagine med John Lennon. "Heter" inte Vimsan där inne.

  SvaraRadera
 5. gOD MORGON. vEM ÄR DETT SOM KAN SKÄNDA SÅ. sKULLE ALDRIG ENS I TANKEN GÖRA NÅGOT SÅNT. Kram

  SvaraRadera
 6. Det är ett "jävla pack" som gör sånt. Slår vad om att personen som tagit blommorna säljer dom vidare. Lika bra att inte ha något eller också får du sitta där och vakta.

  SvaraRadera
 7. fy så taskigt .. hur kan man ... kram

  SvaraRadera
 8. Folk har då ingen respekt för andras alls !!!!!

  BS Tyvärr tror han ju att det är han som är riktig och hon som är knäpp och agerar därför därefter. Låter maken och dottern ta det mesta av detta , är som sagt lite slut efter veckans akuta sjukhistoria. "Väggen" hamnade jag i -02 och dit vill jag inte igen.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Tack för ditt besök hos mig. Kolla gärna in min fotoblogg också http://livsnjutarenfotograferar.blogspot.com/

  Hur kan man stjäla blommor på en grav? Hoppas verkligen inte tjuven ger blommorna till någon. Tänka att göra någon glad med stulna blommor. Fy vad otäckt beteende.

  SvaraRadera
 10. Nej, så bedrövligt, avd i helvete är detta för en typ som går och gör så. Fy, säger jag!

  Ja, jag hade nog gjort det samma som du ang morötterna, du vet!

  KRAAAAAAAAAAAAAM

  SvaraRadera
 11. Det är det lägsta man kan sjunka, så himla sinpelt att det inte finns ord för det.. Tänk att ligga i bakhåll för att så/filma blomtjuven, men man kan ju inte veta når han/hon mister förståndet och dyker upp.
  Tyvärr så händer det allt för ofta även här .. vi har blivit av med massor av hjärtan som vi lagt på viloplatser genom åren.
  Visst blir man både ledsen och förbannat.. Hoppas på att tjuvens samvete spökar rejält:(
  Kramar om

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...