VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

fredag 15 oktober 2010

Befinner mig på Sveriges framsida.....

Ja då är man i Partille då! Nu har jag följt barnen till skolan där de ska vara fram till lunch. Då kommer dottern min hem från jobbet och då ska vi ta en tur ner till GK:s i Ullared. Jodå barnen ska med de tycker det ska bli kul att fara dit. Jag trode inte de tyckte det var något kul att gå i affärer men det ser man vad man kan bedra sig. Men det kanske är för att det är just denna affär, det lär ju finnas allt möjligt där. Jag har faktiskt varit på GK:s för länge sedan. Men det är väl en 15-20 år sedan och när jag nu sett på tvprogrammet därifrån känner jag inte igen mycket. Guuud det är ju så stort!! Hoppas nu inte att man måste köa för att komma in där för det skulle inte vara någon höjdare.
Pratade med mannen min över telefonen och det verkar att gå ganska bra för honom där hemma. Lite småvärk har han och ingen sten har passerat ännu. Han tar sin smärtlindring och gör mest ingenting.
Jag har lånat dotterns dator och den är ju inte som min egen. Denna lever ett annat liv vill inte göra som jag uppmanar den. Det dröjde nog säkert en timme innan jag överhuvudtaget kom in på nätet, men skam den som ger sig. Hoppas bara att jag inte har sabbat något för henne.

3 kommentarer:

 1. Nej idag blir det ingen svampsoppa, och definitivt inget vin, jobbar inatt.
  Däremot ska jag göra smörgåstårta och cupcakes, imorgon kommer barnen! Härligt!

  SvaraRadera
 2. Ja tänk vad världen är liten. Var i Furulund bor din dotter? Jag bor nämligen i Furumossen och dessutom ska äldsta barnbarnet (18 år) åka med 3 tjejer till just till Ullared när de slutat skolan idag.
  Går dessutom dina barnbarn på Furulunds skola så går de på samma som 14-åringen här hemma.
  Ha det så gott här i Partille och hälsa den stackars mannen.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Då får du ha det så skönt,och lycka till på Ullared,hi,hi...
  Vi får väl skicka en tanke till darlingen och hoppas att han blir bättre,
  Kram vännen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...