VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

söndag 3 oktober 2010

MusikOFotoAutomaten

Denna vecka hann jag inte riktig med att lägga in musik som jag tyckte passade till veckans tema som är Krig/Terror/Hat/Naturkatastrofer och inte minst Främligfientlighet. Varför inte då? Jo för att när jag tittade in på sidan så upptäckte jag att alla låtar redan var tagna som jag hade i mitt lilla huvud.
Men så idag när jag satt med mitt morgonkaffe hmm... ja kanske brunchkaffe och lyssnade till radiomusiken så hörde jag LÅTEN med STORT L och ett riktigt STORT HJÄRTA. Denna text är verkligen riktigt talande som Pia-Lotta efterlyste. Inga femtioöringar behövs samlas in om alla människor lever efter Jonas budskap.
Jag tillägnar den också till alla mina barn och barnbarn med all min kärlek. ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA ER!!!!Mer musik efter temat hittar du HÄR

3 kommentarer:

 1. Underbar låt med Gardell som talar sitt vackra språk:) Tänk om alla kunde leva efter det budskapet, då hade det inte varit några som helt tvivel på att alla människor på vår jord kunde leva i harmoni och kärlek sida vid sida:) Ha de..

  SvaraRadera
 2. Den sången gav jag min son på hans begravning, från mig till honom....

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. En fin visa som Gardell väl själv skrivit? Kloka medmänskliga tankar. :-) Jag blev alldeles varm i hjärtetrakten.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...