VARMT VÄLKOMMEN ATT DELA DEN MED MIG

onsdag 27 oktober 2010

VILKEN SKITDAG!

Bilden lånad här.
Varning läs inte detta om ni inte vill riskera att bli smittad av mina dåliga vibbar!!!
Djävlar vilken skitdag!!
Fick svar från hudkliniken ska nu börja med min behandling. Läkaren föreslog en frysbehandling men sa då att jag kunde få pigmentsfläckar på de behandlade ställena. Vem vill ha stora vita fläckar mitt i nyllet? Inte jag, så jag tar till den där cellgiftskrämen Aldara igen. Får väl ta det lite försiktigt och ta mindre partier åt gången. Ska göra ett försök i alla fall, förra gånger gick det ju inte så bra.
Sedan fick jag besked på min ögonkontroll att trycket har stigit i ena ögat så nu måste jag tillbaka dit för ny undersökning. Jag har Grön starr i släkten och vill INTE ha denna åkomma också! Hoppas att de hade fel på apparaten.
Ute är det skitväder! Grått, kallt och regnigt.
Värken smyger sig på. Det känns i hela kroppen att vintern är i antågande. Jag gillar inte vintern! Jag gillar värme och sol!
Tillråga på allt är det slutet av månaden och alla räkningar ska betalas. Inte kul alls!

11 kommentarer:

 1. Nämen stackars dig. Ja du, våra vägar vet vi inget om, men en del drabbas värre än andra:(
  Pröva försiktigt med krämen nu då och får verkligen hoppas det går bra. jag har ju mitt ärr på högertippen på näsan och den förblir där ju.. Måste camouflera var dag, men ändå ser jag det.. inget kul. Jag ska dit där till Hud igen.. men de kallar .. kommer inte ihåg när jag var där och brände, men det var väl någon gång i Våras. Grön starr .. usch då.. håller alla tummar, mein man tar ju droppar var dag för sitt tryck i ena ögat och ska till läkare snart igen. Vi vet ju inte vad det är ännu.. kanske oxså Grön starr. eller något helt annat:(

  Håller hårt om tummarna för dig vännen.. Kramar från mig/Pialotta

  SvaraRadera
 2. Mycket skit som inte går din väg idag, men värst är nog , tycker jag, att du måste börja din behandling. Stackars dig, ska ha dig i mina tankar så kanske du känner lite styrka.

  Styrkekramar till dig en sådan här skitdag.

  SvaraRadera
 3. Kommer att tänka på den där tacksamhetsövningen som Mia Törnblom hade i en sina första böcker.
  Att man varje kväll noterar i en bok tre saker som man är tacksam över, för just den dag som passerat.
  Då skriver hon där att om man inte kan komma på en enda sak, just för att det har varit en jobbig dag, så kan man i alla fall skriva: Tack för att denna j...la skitdag är över! :)

  Det var det som dök upp i min skalle när jag såg din rubrik.

  Angående det där du skrev om kameror så tycker jag för egen del att det räcker bra med en kompaktkamera.
  Min Canon IXUS 300 HS med inköpspris runt 3.600:- passar mina behov och krav hur bra som helst. Smidig att alltid ha med sig.

  Nu för tiden är det lätt att fixa till skärpa, kontrast och färgmättnad i efterhand, i ett bildredigeringsprogram.
  Och massa andra effekter också för den delen.

  Maken är och har varit en fotonörd i 30 år och mååånga kameror har passerat revy i detta huset, och det är faktiskt väldigt små skillnader på olika märken och prisklasser. Inte alls så stora som många tror.

  Det har nog mer att göra med hur stort fotointresse man har och hur kreativ man är i just den konstformen.

  Jag önskar dig en bra avslutning på skitdagen! ;)

  SvaraRadera
 4. Ja du, nog är det en skitdag alltid!! Lider med dig som måste påbörja en behandling, man vill så gärna svinga ett trollspö och säga "...att nu så är det bra vännen...", inte att det ska komma slag på slag.
  Själva fick vi ett bakslag idag, lillprinsens senaste prover var inte bra, och nu tror de att de förra var missvisande och fel, så nu är han tillbaka på ruta ett. Vilket gör att han inte har något skydd alls i blodet...Var är rättvisan här i världen?? Förstår att du frågat dej det också många gånger.
  Ha en bra kväll och ta väl hand om dej!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Inte kul med pigmentförändringar i fejan. Kram

  SvaraRadera
 6. Tänker på dig i din skitsituation, ja livet är piss ibland. Hoppas det går ändå, för det gör det ju..alltid. Fast det känns träligt och trist. Gnäll av dig allt, det får man! Hoppas cellgiftkrämen är snäll och bra..Och vem gillar detta skitväder..man borde gå i ide, och krypa fram i vårsolens första sken!! Kramis kramis//Karina

  SvaraRadera
 7. Hej Agnetha! Det var ingen rolig dag för dig idag. Det enda vi vet är att oftast känns morgondagen bättre. Var glad för att du slapp behandla i somrar, du var så fin i ansiktet då. Om du har lite salva i det här skitvädret gör inget. Trycket oroa dig inte för det, då få du använda droppar. Det finns de som har det värre. 1000 kramar Monica

  SvaraRadera
 8. Mycket elände på en o samma gång...Finns säkert något bra även en skitdag men ibland är det svårt att se det. Kramar om dig!

  SvaraRadera
 9. Vissa perioder bara haglar det "skit" över oss.

  Hoppas det går bra me både hud och öga!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Ojojoj vad du är drabbad. Hoppas allt går bra i alla fall.
  Äntligen kan jag sitta en hel kväll och bara läsa bloggar.
  Jag har jobbat 4 nätter på raken nu och idag har hela dan gått åt till att ta hand om allt som samlats på hög.
  Sitter nu nyduschad i soffan och njuter.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 11. Oj - det där var ju skrutt alltihop!!!
  Hoppas denna dag varit bättre!
  Styrkekram till dig!! :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...